Συναρπαστικός με πολλές πτώσεις και μια ποινή που χρεώθηκε ο Taddy BLAZUSIAK ήταν ο δεύτερος αγώνας του superenduro. Ο Αμερικανός Cody WEBB κατάφερε με δυο νίκες, μια τρίτη θέση και τους τρίτους βαθμούς της Superpole να είναι ο νικητής και να περάσει στην πρώτη θέση της προσωρινής βαθμολογίας.

SuperEnduro Riesa 2017

Κυριότερος αντίπαλος του ήταν ο Πολωνός BLAZUSIAK Taddy που η απόφαση των οργανωτών να χρεωθεί ποινή αρχικά 20 δευτερολέπτων στο δεύτερο σκέλος γιατί έκανε αντικανονικό άλμα, τον έριξε από την πρώτη θέση του σκέλους στην έκτη. Μετά από διαμαρτυρίες της ομάδας του η ποινή μειώθηκε στα δέκα τερματίζοντας τελικά τέταρτος στο σκέλος και τρίτος στον αγώνα πίσω από τον Colton HAAKER που ανέκαμψε μετά την άσχημη πρώτη του εμφάνιση αν και στο τρίτο σκέλος είχε μια επαφή με τον BOLT που τον υποχρέωσε σε πτώση.

Στο πρώτο σκέλος αμερικανική υπόθεση με τον HAAKER να οδηγεί στους πρώτους τρεις γύρους και να έχει μια πτώση που τον έριξε προσωρινά στην τέταρτη θέση. Ο WEBB τον διαδέχθηκε στην πρωτοπορία παίρνοντας την νίκη. Ο HAAKER κατάφερε να κερδίζει δυο θέσεις τερματίζοντας τελικά δεύτερος με τον WALKER να τερματίζει τελικά τρίτος.

Στο δεύτερο σκέλος όλα έδειχνα ότι οι Taddy BLAZUSIAK και Billy BOLT θα ήταν οι πρωταγωνιστές, αλλά ο Βρετανός είχε πτώσεις που τον έριξαν στην πέμπτη θέση ενώ ο BLAZUSIAK που τερμάτισε πρώτος χρεώθηκε ποινή. Τελικός νικητής ο Colton HAAKER με τους GOMEZ και WEBB να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Στο τρίτο και τελευταίο σκέλος ο WEBB δέχθηκε πίεση από τους BLAZUSIAK και LETTENBICHLER. Ο Αμερικάνος κατάφερε να κρατηθεί μπροστά τους με τον LETTENBICHLER μετά τα μέσα να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των δυο πρώτων. Τελικά στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Billy BOLT. Πίσω από τους τρεις πρώτους στην τελική τερμάτισε ο Billy BOLT που προσωρινά φάνηκε ότι θα κατακτούσε την τρίτη θέση μέχρι να αλλάξει η απόφαση για τον BLAZUSIAK με τους WALKER Jonny και GOMEZ Alfredo να κλείνουν την πρώτη εξάδα.

Στην junior ο Kevin GALLAS με τρεις νίκες μπροστά στο κοινό του πήρε την νίκη μπροστά από τους Ignacio FERNANDEZ και Kyle FLANAGAN που ισοβάθμησαν στην τελική βαθμολογία, με τον Ισπανό να ανεβαίνει τελικά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου έχοντας καλύτερη επίδοση στο τελευταίο σκέλος.

Αποτελέσματα:26654709_1587557727989760_1252317689_o 26693115_1587557654656434_1213531472_o

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.