Ένα νέο, όχι και τόσο προσδοκώμενο στο χώρο του AMA αφορά τον Ryan Villopoto και την νέα του συνεργασία με την Yamaha.

vilopoto yamaha

Όχι δεν μιλάμε για επιστροφή του RV2 στην αγωνιστική δράση, αλλά θα συνεχίσει στην Yamaha με τον ρόλο που είχε στην Kawasaki. Με λίγα λόγια θα είναι το πρόσωπο της Yamaha, brand ambassador.

Ύστερα από πάρα πολλά χρόνια με την Kawasaki ήρθε η στιγμή της αλλαγής, ο ίδιος δήλωσε τον ενθουσιασμό του και την αγωνία του για την έναρξη αυτής της σχέσης.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.