Στο Grand Prix της Ιταλίας στη Maggiora το Σάββατο, ο αναβάτης της Honda MXGP Joel Roelants είχε ένα σοβαρό τραυματισμό.

joelroelantsinjuryupdate-2014grandprixofitaly_539ef8e06a10b

Κατά το δεύτερο γύρο στα χρονομετρημένα, προσγειώθηκε αρκετά μακριά μετά την ράμπα σε ένα από τα μεγάλα άλματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην πλάτη. Ο Joel παρέμεινε ακίνητος στην πίστα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο στο Τορίνο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δύο σπόνδυλοι (Τ8 και Τ9) χωρίστηκαν. Χωρίς καθυστέρηση μεταφέρθηκε στο χειρουργείο όπου μετά απο επέμβασης πέντε ωρών, οκτώ βίδες εισήχθησαν για τη σταθεροποίηση.

Ωστόσο, τα πόδια του ήταν μουδιασμένα μετά τη συντριβή, και παρέμειναν μουδιασμένα και μετά την επέμβαση. Οι γιατροί λένε ότι οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι κρίσιμες για την περαιτέρω ανάκαμψη του. Το αν ή όχι το μούδιασμα θα εξαφανιστεί, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί στην παρούσα φάση.

Ο Joel παραμένει  μαχητής ο ίδιος όπως υπήρξε πάντα. «Ξέρω τι συμβαίνει», δήλωσε ο Joel. «Η απόφασή μου έχει ήδη γίνει: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι», πρόφερε μετά το ξύπνημα για πρώτη φορά. Την Πέμπτη, ο Joel θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στην πατρίδα του το Βέλγιο για περαιτέρω εξετάσεις. 

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους πιλότο. Στο Twitter, το hashtag # supportJR  και στο Facebook, πάνω από 4.500 οπαδοί έχουν ήδη ενταχθεί στην ομάδα «Like als steun voor Joel Roelants«.

Η οικογένεια και η ομάδα θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους προς το ιατρικό προσωπικό, τους οπαδούς και τους συναδέλφους mx για όλη την υποστήριξη.

images1

images

joel-roelants-maakt-overstap-naar-mx1-id3725327-620x400

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.