Δεν είναι Motocross ούτε Supercross, είναι Supermotocross. Λαμβάνοντας ό, τι καλύτερο και από τους δύο θεσμούς δημιουργείται ένα μοναδικό event με συγκέντρωση καθαρής αδρεναλίνης με τους καλύτερους αναβάτες όλων των εποχών.

smx

Οι ταχύτεροι αναβάτες motocross στον κόσμο θα είναι εκεί και έτοιμοι για την μπάρα εκκίνησης μέσα στο φωταγωγημένο γήπεδο. Και οι 7 κατασκευαστές θα λάβουν μέρος, KTM, Husqvarna, Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki και ΤΜ. Κάθε μάρκα θα συμμετέχει με 3 αναβάτες που θα αγωνιστούν για ένα χρηματικό έπαθλο.

Να είστε εκεί στις 8 Οκτωβρίου στο Veltins Arena της Γερμανίας ή να παρακολουθήσετε ζωντανά από το www.mxgp-tv.com.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.