Ήταν ένα δυνατό τριήμερο, με εντυπωσιακές μάχες στις δύσκολες διαδρομές των Σερρών ο 4ος αγώνας του Παγκοσμίου  Πρωταθλήματος Enduro στις Σέρρες.

IMG_8710

Οι 2 μεγάλες αγωνιστικές ημέρες μετά τον πρόλογο της Παρασκευής, έβαλαν σε τρομερή δοκιμασία τους πρωταγωνιστές, τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου στο Enduro! Πάνω από μία ώρα ειδικών διαδρομών την ημέρα, τους έφτασαν στα όρια της αντοχής τους, ενώ ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωνε ειδική με την ειδική!

Στην ειδική διαδρομή Enduro, τα περάσματα στο ποτάμι έγιναν βαθιά και δεν άργησαν να εμφανίζονται τα πρώτα κολλήματα! Το ίδιο και στην ειδική διαδρομή Extreme, όπου μια ανηφόρα έγινε το καλύτερο σημείο των θεατών, με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι αγωνιζόμενοι για να την ανέβουν.

Στην κατηγορία Ε1, είχαμε τον διπλό νικητή Φιλανδό Eero Remes με ΤΜ να επιβάλλεται του μεγάλου αντιπάλου του και πρωταθλητή Christophe Nambotin με ΚΤΜ πλησιάζοντάς τον στους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα! Στο βάθρο ανένβηκαν και οι Marc Bourgeois με YAMAHA ενώ την Κυριακή 3ος ήταν ο Daniel McCanney με HUSQVARNA. Από ελληνικής πλευράς ο Μιχάλης Ντουζένης με ΗΟNDA, οδήγησε δυνατά και τις 2 ημέρες, μαζεύοντας τους πρώτους του βαθμούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία Ε2 ο Pe-La Rennet με HUSQVARNA επιβλήθηκε πειστικά του Antoine Meo με ΚΤΜ και τις 2 ημέρες, πλησιάζοντας και αυτός στη μάχη του τίτλου, υπερασπιζόμενος τον «Άσσο» του. Ο Alex Salvini οδηγός της HONDA ήταν τελικά 3ος και τις 2 ημέρες. Στους Έλληνες, ο Γιάννης Τρίγκας έδειξε ότι με σκληρή δουλειά και προπόνηση βρίσκει την αγωνιστική διάρκεια που του αξίζει, όντας ο καλύτερος Έλληνας αναβάτης και τις 2 ημέρες πάνω στο BETA του. Πίσω του ο Γιάννης Παυλίδης με HONDA, όντας 2ος και 3ος Έλληνας αντίστοιχα το 2ήμερο.

Στην μεγάλη κατηγορία Ε3 ο Mattias Bellino – HUSQVARNA δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν να τον αμφισβητήσει, αφήνοντας 2ο τον Aigar Leok – TM και 3ο τον πρωταθλητή Matthiew Phillips – KTM που δεν είχε καλό Σαββατοκύριακο. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας με HONDA συμμετείχε σε αυτή την κατηγορία όντας 3ος και 2ος Έλληνας Σάββατο και Κυριακή, ενώ πιο πίσω τερμάτισε και ο Χρήστος Παπαθεοδώρου επίσης με HONDA, συμπληρώνοντας τους αναβάτες που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν τον δύσκολο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στην Enduro Junior κατηγορία, ο Steve Holcombe – BETA και ο Jamie McCanney – Husqvarna μοιράστηκαν τις νίκες με 2 φορές 3ο τον Giaccomo Redondi – BETA.

Τέλος, στους νεαρούς της Enduro Youth – 125, ο Michael Persson – Yamaha ήταν ο ταχύτερος και τις 2 ημέρες.

Να αναφέρουμε ότι υπήρχε και η ελληνική κατηγορία National, όπου οι Μιχάλης Χατζηπαυλίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Χρήστος Κουρίδης ολοκλήρωσαν με επιτυχία το δύσκολο 3ήμερο!

Αποτελέσματα:

Εκ μέρους της οργάνωσης,
Auto – Moto club of Serres

Pierre Renet_2

pierre renet

Oriol Mena

SAV_4368

SAV_4416

IMG_8991

IMG_8521

SAV_5209

IMG_8084

IMG_7956

Eero Remes

Aigar Leok

SAV_6888

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.