ΣάγμαληςΣκέψεις Ερωτήματα & Παραλειπόμενα.
Ο αγώνας τον Σερρών για το πρωτάθλημα ανατολικής Ευρώπης άφησε κάποια χαμόγελα αλλά και σκέψεις. Σε γενικές γραμμές το κλίμα ήταν καλό, υπήρχε πολύ θέαμα, συναγωνισμός και η διοργάνωση ήταν άρτια και πολύ προσεγμένη, με έμφαση στο θέμα της ασφάλειας και της σωματικής ακεραιότητας αναβατών και θεατών.

Εννοείτε λύση δεν θα βρισκόταν στην ονομασία της FYROM και θα ήταν ένα θέμα που θα περνούσε στα ψιλά. Aπλά ανακαλύψαμε ότι οι φτωχοί γείτονες έχουν πολλά λεφτά και μπορούν να σπονσοράρουν και αναβάτες εκτός από τους δικούς τους. Περίεργο είναι και η απουσία της κεφαλής τις ΑΜΟΤΟΕ σε έναν από τους λίγους διεθνείς αγώνες που γίνονται στη χώρα μας καθώς και της τοπικής αρχής λίγους μήνες πριν από εκλογές. Την ημέρα του αγώνα όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι των δεύτερο σκέλος τις mx2. Εκεί καταλάβαινες ότι για τους φίλους μας Βούλγαρους Καλούς οικοδεσπότες στην χώρα τους κατά γενική ομολογία το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αν και νικητής ήταν ο Ιvanov και τρίτος ο Roglev οι φίλοι μας θα ήταν χαρούμενοι και θα ήταν όλα καλά για αυτούς. Aρβανίτης και Tουρατζίδης τους χάλασαν τα σχέδια και ξεκίνησαν να επιδίδονται σε ομορφιές που κοσμούν το άθλημα και σε επίδειξη δύναμης και το ποιος μπορεί να είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα Aνατολικής Eυρώπης motocross.

O Aρβανίτης στην πόλη του ήθελε μια μεγάλη νίκη και μετά το πρώτο σκέλος κατάλαβε ότι αυτό που πίστευε ήταν εφικτό. Ο Ιvanov μάλλον δεν πίστευε ότι μπορούσε να χάσει από κάποιον από τους λίγους Έλληνες της κατηγορίας και το έβλεπε σαν ένα αγώνα ρουτίνας. Πάνω στις προσπεράσεις βρίσκεται πίσω από τον Αποστόλη Κάκαρη που κατάλαβε ότι η μπλε σημαία που σηκώθηκε ήταν για αυτόν και συνέχισε στις γραμμές και στο ρυθμό του, ο Ιvanov μπορεί να βρίσκονταν πίσω του αλλά δεν πίεζε να τον περάσει. Τo σκηνικό αυτό συνεχίζεται για έναν γύρο όταν πέρασαν μπροστά από τους θεατές που υπήρχαν πολλοί Βούλγαροι ανάμεσα τους, έφυγε από κάποιον Βούλγαρο αντικείμενο προς την μεριά του Κάκαρη και υπήρξε αναταραχή. Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το θέμα δεν πήρε περισσότερο έκταση. Αν βρισκόμασταν στην Βουλγαρία τι θα γινόταν σε κάτι ανάλογο ?????

Πιο πίσω ο Τουρατζίδης κρατά την τρίτη θέση και τον Roglev άνετα πίσω του μετά τον τερματισμό και μόλις σε 3 λεπτά ο Tουρατζίδης βρίσκεται εκτός αγώνα χωρίς να ‘ρθει κάποιος από τους αγωνοδίκες να κάνει αυτοψία του γεγονότος, ιδιαίτερα στη μια στροφή οι ροδιές ήταν πολύ περισσότερες από τις δυο φορές που ο Γιάννης Τουρατζίδης πάτησε εκτός, αλλά οι Βούλγαροι αναβάτες είναι πολλοί προσεκτικοί με το που μπορεί να είναι κάποιος που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Και το ερώτημα απλό, η απόφαση θα έβγαινε τόσο γρήγορα αν ήταν υπέρ κάποιου Έλληνα η οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας αναβάτη?

Tο Bουλγάρικο motocross βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από το δικό μας καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερες υποδομές και πραγματικοί χορηγοί . Το πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης, τους μόνους Έλληνες που απασχολεί είναι τους αναβάτες τον μικρών ηλικιών που ψάχνουν αγώνες με συναγωνισμό για να μπορούν να βελτιώνονται. Καλό θα είναι να δοθούν κίνητρα σε όσους θέλουν και μπορούν να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ομοσπονδία. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους αναβάτες τίμησαν την Ελληνική σημαία και ιδιαίτερα στους αναβάτες των μικρών κατηγοριών.

Επίμαχη στροφή

Η επίμαχη στροφή. Ποιός μπορεί να δεχτεί οτι μόνο ένας οδηγός πέρασε έξω απο το κολωνάκι ενώ έχει γίνει αυλακιά.??????????????

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.