Η Sherco Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στην πρώτη της επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα στις 29 Οκτωβρίου 2017 στο οινοποιείο Τζιβάνη – Hard Enduro Park στις 10:00 το πρωί.

Ελάτε να γνωρίσετε την νεοσύστατη Ελληνική εταιρεία και να οδηγήσετε τα νέα μοντέλα του 2018 της Sherco σε μια εκδήλωση που δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία, να οδηγήσουν οι φίλοι του enduro τις Γαλλικές μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα.

Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Sherco του 2018 θα σας περιμένουν σε έναν μοναδικό χώρο στο οινοποιείο Τζιβάνη για να τα οδηγήσετε σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή αποκτώντας την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τα προϊόντα της Sherco στο φυσικό τους περιβάλλον.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες από την Sherco Hellas για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή σας στο Ride A Sherco MY2018.

POSTER SHERCO gr rgb

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.