ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ MotoCross

(ΑΛΥΤΑΡΧΩΝ – ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ)

Το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. σε συνεργασία με την Επιτροπή Motocross διοργανώνει σεμινάριο επιμόρφωσης και πιστοποίησης στελεχών Motocross (Αγωνοδίκες – Αλυτάρχες) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας την Τετάρτη 13/3/2019 και ώρα 16:30.

Στα σεμινάρια έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι είναι μέλη Σωματείων της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η ισχύς της πιστοποίησης είναι 3ετής, το παράβολο συμμετοχής είναι 60 ευρώ και η δήλωση συμμετοχής γίνεται στο www. e-amotoe.gr μέχρι την Τρίτη 12/3/2019 και μέσω του σωματείου του κάθε μέλους.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.