Κατά την διάρκεια προπονήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στο San Martin de la Vega έχασε την ζωή του σε ηλικία 39 ετών ο Jesús Barragán.

Martin de la Vega

Ο Jesús ήταν ένας χαρισματικός αναβάτης παθιασμένος με το χώρο που τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε και με την προετοιμασία νεότερων αναβατών. Ο μεγάλος αδερφός του Jonathan Barragán σίγουρα μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την καριέρα του, αλλά και του θείου του Juanjo, ήταν όμως ένα από τα πλέον αγαπητά μέλη της κοινότητας του Iσπανικού motocross.

Η εκπαίδευση στο San Martin de la Vega της Μαδρίτης στο δεύτερο του σπίτι, στάθηκε μοιραία καθώς μια κακή προσγείωση σε ένα άλμα έφερε μια πτώση η οποία προκάλεσε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, τραύμα κεφαλής και τραύματα στο στήθος. Ο άτυχος αναβάτης άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα. Η απώλεια του Jesús Barragán είναι ένα σοβαρό πλήγμα για το χώρο του Ισπανικού motocross και για ολόκληρο τον Ισπανικό αθλητισμό, δεν ήταν απλά ένας πιλότος, ήταν παθιασμένος με τους δυο τροχούς που τον έκανε αγαπημένο σε όλο τον κόσμο.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.