Ο Giacomo Redondi μπορεί να μην βρίσκετε στην επίσημη ομάδα της Honda Redmoto Rancing, αλλά βρήκε μια φόρμα όχι και τόσο συνηθισμένη ώστε να ακολουθήσει το ιταλικό πρωτάθλημα Enduro, τους δυο ιταλικούς αγώνες του παγκοσμίου αλλά και να δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνατότητες του στο αμερικανικό GNCC.

Giacomo Redondi

Giacomo Redondi

Για όσους φαίνεται συμβατό δεν είναι και τόσο, καθώς στους ιταλικούς αγώνες θα συμμετάσχει με ένα HONDA CRF450X ιδιωτικής ομάδας, , ενώ στα αμερικάνικα εδάφη θα βρεθεί να οδηγάει πιθανότατα με KTM. Αυτή την πολυσύνθετη χρονιά ο 25 χρόνος Ιταλός την ξεκίνησε με ένα τραυματισμό στην δεξιά κλείδα μετά από πτώση, που τον αναγκάζουν σήμερα να μπει στο χειρουργείο για αποκατάσταση την ζημιά, καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος για αυτόν.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.