Βάθρο για όλους τους αναβάτες της Ομάδας Motoaction Husqvarna στον δύσκολο αγώνα Enduro της Βέροιας.

Σημεία παγίδες εντός και εκτός ειδικών διαδρομών. Η προσεκτική οδήγηση σε συνδυασμό με την σωστή προετοιμασία έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα στις τρεις κατηγορίες που συμμετείχαν Σε έναν δύσκολο αγώνα με πολύ λάσπη και ολισθηρό τερέν συμμετείχαν οι τρεις αναβάτες της Ομάδας MOTOACTION HUSQVARNA την Κυριακή 27 Απριλίου στην όμορφη Βέροια που δυστυχώς ο άστατος καιρός δεν βοήθησε αναβάτες και ομάδες. Η πολλή βροχή άλλαξε ριζικά τον αγώνα δημιουργώντας.

Βάθρο στην απαιτητική Ε2 για τον Αντώνη Δήμου #232 ο οποίος αγωνίστηκε πάνω στην νέα δίχρονη Husqvarna     ΤΕ 250. Τερμάτισε στην τρίτη θέση της κατηγορίας του και στην έκτη της γενικής κατάταξης με μόλις ένα δευτερόλεπτο να τον κρατά μακριά από την πέμπτη θέση.

Στην Καλαμπάκα στο Π.Π. Enduro μας περιμένει ο Αντώνης

Στην Καλαμπάκα στο Π.Π. Enduro μας περιμένει ο Αντώνης

Πρώτη θέση και πάλι στην Junior για τον Αρτέμη Σφηναρολάκη #434 με την TE 125. Μετά από μια επέμβαση στον δεξιό αντίχειρα την περασμένη Πέμπτη, ο Αρτέμης αποφάσισε να αγωνιστεί με σκοπό τον τερματισμό στον δύσκολο αυτόν αγώνα.Τα θερμά μας συγχαρητήρια για το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Στην 1η θέση και πάλι η Husqvarna με τον τραυματία Αρτέμη Σφηνοραλάκη

Στην 1η θέση και πάλι η Husqvarna με τον τραυματία Αρτέμη Σφηνοραλάκη

Στην Senior είχαμε την χαρά να δούμε τον team manager της ομάδας Νίκο Ζουρνατζή #555 να τερματίζει στην πρώτη θέση οδηγώντας και αυτός μια δίχρονη Ηusqvarna  TE 250 που τον ανέβασε στο ψιλότερο σκαλί του βάθρου μετά από πολυετή απουσία από την ενεργό δράση.

Ο Team Manager της ομάδας επέστρεψε στην ενεργό δράση και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!!!

Ο Team Manager της ομάδας επέστρεψε στην ενεργό δράση και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!!!

Με τα παραπάνω αποτελέσματα έκλεισε ο πρώτος γύρος των αγώνων Enduro του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μιας και ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο και η ομάδα τώρα ετοιμάζεται για τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στην Καλαμπάκα. Ο Αντώνης και ο Αρτέμης θα εκπροσωπήσουν την Husqvarna οδηγώντας στις κατηγορίες Ε2 & ΕYouth.

Αντώνης Δήμου: “Σήμερα ο αγώνας είχε πολλές παγίδες. Μπορούσες να χάσεις πολύ χρόνο στις ειδικές διαδρομές λόγο της λάσπης σε πολλά σημεία. Οδήγησα με προσοχή την νέα μου μοτοσυκλέτα και κατάφερα να κερδίσω την 3η θέση στην κατηγορία μου. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους όσους μας στηρίζουν. Θα είμαστε στην Καλαμπάκα για τον Aγώνα του Παγκοσμίου Enduro 9 με 11 Μαΐου”.

Αρτέμης Σφηναρολάκης: “Είμαι πολύ κουρασμένος σήμερα. Ο τραυματισμός μου την περασμένη Τρίτη με ταλαιπώρησε πολύ. Έτρεξα μετά από επέμβαση στον αντίχειρα του δεξιού χεριού την περασμένη Πέμπτη. Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα μου δίνει βαθμολογικό προβάδισμα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου, την οικογένεια, την ομάδα μου και όλους τους  φίλους μας”.

Νίκος Ζουρνατζής Team Manager & Αγωνιζόμενος: Μεγάλη μέρα η σημερινή για την ομάδα μας.  Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Ο Αντώνης έδειξε το ταλέντο και το επίπεδο του στην απαιτητική ειδική enduro.Ο Αρτέμης επίσης μας εξέπληξε σήμερα. Ο σοβαρότατος τραυματισμός του ήταν λόγος που τον συμβούλεψα να μην αγωνιστεί. Η απόφαση του να συμμετάσχει μόνο για τερματισμό ήταν δική του. Σταθήκαμε δίπλα του όλοι μαζί προσέχοντας τον όλη την μέρα. Οικογένεια και ομάδα συνεργάστηκαν άψογα. Μας έκανε περήφανους. Είναι ένα από τα λίγα νεαρά παιδιά που έχει μεγάλο πάθος για το enduro. Θα είμαστε κοντά του σε όλη την αγωνιστική του πορεία. Μετά από πολλά χρόνια πήρα την απόφαση και εγώ να ξεκινήσω και πάλι την ενεργό δράση. Η ομάδα, οι φίλοι και η συνεργάτες μου στην ΚΤΜ SEE με προέτρεψαν να εκκινήσω στην Βέροια πάνω σε μια δίχρονη μοτοσυκλέτα. Η νέα ΤΕ 250 κυριολεκτικά με εξέπληξε.  Εύκολη στον χειρισμό της, άνετη και ελαφριά με βοήθησε να κερδίσω την πρώτη θέση στην Senior κατηγορία!!!  Στο σημείο αυτό θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην διοργανώτρια λέσχη ΛΕΜΟΒ για την άψογη τέλεση του αγώνα. Είμαστε τυχεροί ως αναβάτες και ομάδας που βρεθήκαμε στην Βέροια υπό τέτοιες συνθήκες. Λίγες λέσχες στην Ελλάδα θα μπορούσαν να σώσουν τον αγώνα την τελευταία στιγμή. Τα μέλη της διοργάνωσης ξεπέρασαν τον εαυτό  τους αλλάζοντας σχεδόν όλη την διαδρομή ως τα ξημερώματα του Σαββάτου. Άψογες ειδικές διαδρομές. Μια πραγματική Motocross και η καλύτερη Enduro που συμμετείχα ποτέ και μια από τις καλύτερες που έχω δει. Αν υπήρχε τέτοια ειδική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα είχε βαθμολογηθεί με άριστα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους στάθηκαν κοντά μας. Το support team, τον Άγγελο, το enduro-fighter.gr  και τους συνεργάτες που υποστηρίζουν την προσπάθεια μας”.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 9/11 Μαίου στον  Aγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εnduro στην  Καλαμπάκα στον οποίο η εταιρία θα είναι παρούσα εντός και εκτός αγωνιστικών paddocks!

Φωτογραφίες: enduro-fighter.gr

Σε έναν δύσκολο αγώνα με πολύ λάσπη και ολισθηρό τερέν συμμετείχαν οι 3 αναβάτες HUSQVARNA

Σε έναν δύσκολο αγώνα με πολύ λάσπη και ολισθηρό τερέν συμμετείχαν οι 3 αναβάτες HUSQVARNA

 

Στην Καλαμπάκα στο Π.Π. Enduro μας περιμένει ο Αντώνης

Στην Καλαμπάκα στο Π.Π. Enduro μας περιμένει ο Αντώνης

Καταπληκτικό αγώνα έκανε ο Team Manager Ν. Ζουρνατζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.