Το SAND SCRAMBLE για όγδοη συνεχόμενη χρονιά προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα σε όσους παραβρέθηκαν το διήμερο 21-22 Ιουλίου στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής και ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο σε όσους αγωνίστηκαν.

Το 8o SAND SCRAMBLE by Nanakos τα είχε όλα, θέαμα, θεατές, σκοπό, αλλά και μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις πενήντα σε έναν αγώνα επίδειξης με τους αγωνιζόμενους να χωρίζονται στις έξι επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία, τον κυβισμό και τις αγωνιστικές ώρες του κάθε αναβάτη. Σε μια πολύ ποιοτική λίστα με αναβάτες από τα πανελλήνια πρωταθλήματα Motocross και Εnduro και από όλα τα περιφερειακά πρωταθλήματα της βορείου Ελλάδος ξεχώριζε το όνομα του Γιάννη Τουρατζίδη. Εκτός όμως από τους Έλληνες αναβάτες το SAND SCRAMBLE δημιουργεί φίλους και εκτός συνόρων, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγωνίστηκε αναβάτης από την γειτονική Βουλγαρία.

Εκτός όμως από τον αγώνα στην άμμο πού είναι το κεντρικό γεγονός οι συμμετέχοντες είχαν την χαρά να περάσουν ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο στην παραλία Κάμπος με ελεύθερο κάμπινγκ, ξένοιαστες στιγμές και καλοκαιρινές βουτιές με το beach bar COCO AMMOS να είναι στο επίκεντρο. Σε αυτή την ιδιαίτερη φιλική συνάντηση τα τελευταία χρόνια οι συμμετέχοντες δείχνουν και το ανθρώπινο πρόσωπο του χώρου. Την φετινή χρονιά συμμετέχοντες και θεατές φώναξαν δυναμικά για τον Αλέξανδρο, στηρίζοντας τον αγώνα που δίνει στο κέντρο αποκατάστασης αρωγή. Όμως υπήρχε και ακόμα μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή όταν τιμήθηκε η μνήμη του Νίκου Γκρίλη με την απονομή πλακέτας στην οικογένεια του για την στήριξη και την βοήθεια του στο SAND SCRAMBLE από τους φίλους και συναθλητές του.

N. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.