Σ.Ε.Μ.ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΤην Κυριακή 30 Μαρτίου ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Μοτοσυκλετιστών Μεταγγιτσίου υποδέχτηκε τους φίλους του enduro στο Μεταγγίτσι για το τέταρτο φιλικό enduro του συλλόγου. Ένα φιλικό με διαφορετική άποψη καθώς εκτος από μια απλή εντουροβόλτα και ένα διαμορφωμένο πιστάκι που υπάρχει σε κάθε φιλικό enduro στο συγκεκριμένο φιλικό υπήρχε πρωτότυπο αναμνηστικό,όμορφες χορεύτριες και τηλεοπτική κάλυψη από το TV SUPER για ακόμα μια χρονιά.Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς μονο 80 αναβάτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η διαδρομή 60 χιλιομέτρων αρκετά απαιτητική με πολλά νέα μονοπάτια ικανοποίησε τους συμμετέχοντες. Τo κλίμα γιορτινό με πολύ κόσμο για ακόμα μια φορά στο πιστάκι που αυτή την φορά ήταν στιλ enduro που δυσκόλεψε αρκετά τους αναβάτες. Tην Τετάρτη 2 Απριλίου θα προβληθεί η εκπομπή sportsmania από το TV SUPER με δράση, παραλειπόμενα και guest καλεσμένους από το τέταρτο φιλικό enduro Μεταγγιτσίου. Μια εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Βίκυ Αργύρη στις 19:00.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ  &  Εδώ  &  Εδώ  &  Εδώ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.