Η στέγη της Αφρικής είναι γνωστή ως η μητέρα του Hard Enduro έχοντας δημιουργήσει μια γενιά με νέους ταλαντούχους αναβάτες Hard Enduro από την Νότιας Αφρικής.

Graham-Jarvis-Roof-of-Afrcia-2015

Στις δυο πρώτες ήμερες οι Wade Young και Travis Teasdale κατάφεραν να επικρατήσουν και να προηγούνται στον αγώνα αλλά ο Graham Jarvis μείωσε κατά πολύ την διαφορά του από την κορυφή την δεύτερη ημέρα και με μια επίθεση διαρκείας στην τελευταία μέρα κατάφερε να ανέβει στο ψιλότερο σκαλί.

1

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.