Το αστέρι του MXGP και νικητής των δύο τελευταίων γύρων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross, o Romain Febvre, υπέγραψε να παραμείνει με την Yamaha Factory Racing Yamalube για τα επόμενα δύο χρόνια. 

ROMAIN FEBVRE

Ο 23χρονος είναι σε εξαιρετική φόρμα στην πρώτη rookie χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία και στην πρώτη του σεζόν με την YZ450FM. Ο Γάλλος πήρε το πρώτο βάθρο του στην Ισπανία, στη συνέχεια πήρε τη νίκη στη Γαλλία και στην Ιταλία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με την εκρηκτική ταχύτητα και την εντυπωσιακή του πορεία είναι στην τρίτη θέση στην κατάταξη MXGP.

Ο Febvre έφτασε στην κατηγορία ΜΧ2 το 2014 μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και γιόρτασε την πρώτη του νίκη σε Grand Prix στο Trindade στην Βραζιλία. Στην προηγούμενη σεζόν ήταν στο βάθρο του Grand Prix για πρώτη φορά και μόλις τρία χρόνια πριν ήταν πρωταθλητής Ευρώπης. Η άνοδός του ήταν άμεση και εντυπωσιακή αντιπροσωπεύοντας την ιταλική ομάδα και την Yamaha από τότε που ξεκίνησε τις δοκιμές κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Romain Febvre

«Μου άρεσε πάρα πολύ το ότι ήταν όλοι πολύ κοντά μου? ήμαστε σαν μία οικογένεια, » είπε ο Romain. «Για την ομάδα ποτέ δεν είναι αρκετό αυτό που κάνει ο αναβάτης και θέλει πάντα να βελτιώνεται. Ακόμα και όταν ήρθα από την πίστα και έκανα την τηλεοπτική συνέντευξη το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε ήδη μιλήσει για τα μέρη όπου μπορούμε να βελτιώσουμε. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που μένω με τη Yamaha. Πίστεψαν σε μένα τον τελευταίο χρόνο και υπόγραψαν με ένα νεαρό αναβάτη MX2 και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το ότι όλα πήγαν καλά. Μαθαίνω γρήγορα και μπορώ να προσαρμοστώ καλά και νομίζω ότι αυτό βοήθησε. »

«Ο Romain ήρθε στην ομάδας μας και απλά είναι αποτελεσματικός, και την ικανότητά του μας την έδειξε πραγματικά στους τελευταίους αγώνες,» σχολίασε της Yamaha Motor Europe MX, διευθυντής Erik Eggens. «Είναι σπουδαίο που συμπληρώνει τη δομή της Yamaha και είναι στην οικογένειά μας.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.