Με ένα μείγμα από νικητές πρωταθλήματος και πολλά υποσχόμενους νέους, η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing είναι έτοιμη για το AMA Supercross Championship 2018 με τους Jason Anderson, Dean Wilson, Zach Osborne, Michael Mosiman και Mitchell Harrison να αναζητούν κορυφαίες διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού.

husqvarna team

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση των αναβατών για το 2018, η Husqvarna Motorcycles ήταν στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει το FC 450 ROCKSTAR EDITION – ένα συναρπαστικό νέο μοντέλο που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση των μηχανών του Jason Anderson και Dean Wilson που θα αγωνιστούν στο προσεχές πρωτάθλημα. Συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τους αναβάτες της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και συνδυάζοντάς το με εκτεταμένες δοκιμές, οι μηχανικοί της Husqvarna Motorcycles φέρνουν μια εκτεταμένη λίστα αναβαθμίσεων στην έκδοση FC 450 ROCKSTAR EDITION.

Αποδίδοντας φόρο τιμής σε μια επιτυχημένη συνεργασία με την Rockstar Energy Drink, η οποία έφερε δύο τίτλους πρωταθλήματος AMA, τρεις νίκες στην κατηγορία 450SX και πολλά νικητήρια αποτελέσματα στον διαγωνισμό του παγκόσμιου πρωταθλήματος MXGP, η FC 450 ROCKSTAR EDITION θα έχει το όνομα της και θα προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό αποκλειστικά στην αμερικανική αγορά.

2018 AMA SX RIDER LINE-UP

Η Η ομάδα της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing διαθέτει μια σταθερή ομάδα πέντε ατόμων, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα AMA Supercross που θα ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου 2018 στο Anaheim της Καλιφόρνια. Ηγέτης των προσπαθειών της ομάδας στην κατηγορία 450SX για άλλη μια φορά θα είναι ο Jason Anderson του Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Η ιστορία της Husqvarna άλλαξε μετά την νίκη του στον πρώτο γύρο της σειράς του AMA SX του 2016 . Δεύτερος αναβάτης της κατηγορίας 450SX θα είναι ο Σκοτσέζος Dean Wilson στην πρώτη ολοκληρωμένη περίοδο ανταγωνισμού με την Husqvarna. Ερχόμενος ​​από μια σταθερή τέταρτη θέση στο 2017 AMA Motocross Championship, ο Dean θα είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της σειράς 2018 SX.

Ο Zach Osborne θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο του στο πρωτάθλημα 250SX East Region. Στη σέλα του FC 250, ο Zach προσβλέπετε να έχει μια ισχυρή περίοδο ανταγωνισμού στο SX. Ο Osborne θα ενταχθεί στην σειρά 250SX East Region έχοντας μαζί του τον Michael Mosiman.

Η επίσημη εκπροσώπηση της μοτοσυκλέτας της Husqvarna στο πρωτάθλημα της δυτικής περιφέρειας του 2018 250SX θα είναι ο αναβάτης του εργοστασίου της Rockstar Energy Husqvarna Racing, Mitchell Harrison.

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing – 2018 AMA SX Line-Up
Jason Anderson – Husqvarna FC 450 ROCKSTAR EDITION [450SX]
Dean Wilson – Husqvarna FC 450 ROCKSTAR EDITION [450SX]
Zach Osborne – Husqvarna FC 250 [250SX East]
Michael Mosiman – Husqvarna FC 250 [250SX East]
Mitchell Harrison – Husqvarna FC 250 [250SX West]

Bobby Hewitt – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing US SX Team Manager: “Έχουμε πραγματικά μια δυνατή ομάδα φέτος με πολύ ταλέντο. Αυτά τα αγόρια έχουν εκπαιδευτεί και προετοιμαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι έτοιμα για την μεγάλη μάχη. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τον Jason και τον Dean να παλεύουν με τα νέα FC 450 ROCKSTAR EDITION. Έχουμε όλοι βάλει τόσο πολύ προσπάθεια πάνω σε αυτές τις μοναδικές μοτοσυκλέτες, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα. Είμαστε όλοι έτοιμοι για να πέσει η μπάρα στο Α1. ”

Jason Anderson: ” Είναι υπέροχο να βρισκόμαστε στην ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα φέτος και είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να αγωνιστώ με το νέο FC 450 ROCKSTAR EDITION . Ελπίζω να να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. “

Dean Wilson: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που συμμετέχω ξανά στην ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Ήταν ένα από τα καλύτερα μου χρόνια το 2017 χάρη σε αυτή την ομάδα και ανυπομονώ για ένα ακόμη πιο επιτυχημένο 2018. Έχω δουλέψει σκληρά στην περίοδο προετοιμασίας . Η FC 450 ROCKSTAR EDITION είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο. Είμαι σε καλή κατάσταση και πανέτοιμος για το Α1. “

Zach Osborne: ” Το 2017 ήταν μια εποχή όνειρο για μένα. Έπιασα πάρα πολλούς από τους στόχους μου πέρυσι και ανυπομονώ να υπερασπιστώ το πρωτάθλημα 250SX East το 2018. Το FC 250 μου είναι τέλειο και νιώθω καλά για το Arlington. “

Michael Mosiman: “Έχω μια πολύ καλή γεύση από την συμμετοχή μου στην ομάδα κατά τη διάρκεια της υπαίθριας σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στην Ανατολική Ακτή για το Supercross. Είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας και η FC 250 δημιουργήθηκε για επιτυχημένα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι προετοιμασμένος και έτοιμος για το Arlington. “

Mitchell Harrison: ” Το 250SX West ήταν πάντα σκληρή κατηγορία, αλλά είμαι έτοιμος. Έχω προετοιμαστεί όσο μπορώ και η ομάδα είναι μεγάλη. Είμαι συγκεντρωμένος και έτοιμος για το A1 “.

FC 450 ROCKSTAR EDITION

Η Husqvarna Motorcycles, έχοντας παραμείνει αφοσιωμένη στην καινοτόμο ανάπτυξη προϊόντων, χρησιμοποίησε τον ανταγωνισμό ανώτατου επιπέδου ως βάση για την ανάπτυξη της νέας έκδοσης FC 450 ROCKSTAR EDITION. Προσφέροντας μια σειρά από σημαντικές εξελίξεις στον κινητήρα και το σασί έχοντας εξαιρετική απόδοση σε ολα τα τερεν. Μεταξύ μιας σειράς βασικών αναβαθμίσεων κινητήρα, μια πιο συμπαγής κυλινδροκεφαλή SOHC μειώνει σημαντικά τις εξωτερικές διαστάσεις και το συνολικό βάρος του τετράχρονου κινητήρα.

Συνεχίζοντας να ορίζει το πρότυπο στην κλάση 450cc, ο κινητήρας διαθέτει ένα ενημερωμένο σύστημα ψύξης, ένα κιβώτιο ταχυτήτων Pankl και ένα νέο σύστημα εξάτμισης. Σχεδιασμένο με στόχο να προσφέρει αυξημένη ακαμψία, το ενισχυμένο πλαίσιο λειτουργεί σε συνεργασία με ένα υποβραχίο ελαφρύτερο 0,5 lb (250g) και έναν σκληρότερο άνω τριπλό σφιγκτήρα. Μια σειρά ειδικών εξαρτημάτων, όπως πλάκα ολίσθησης από ίνες άνθρακα, κάλυμμα συμπλέκτη μπεκιέρας Rekluse, ενημερωμένο τιμόνι ProTaper και μια τυποποιημένη διάταξη οπών, ενισχύουν τη σύνδεση με τις εργοστασιακές μηχανές της ομάδας.

Με το επανασχεδιασμένο και τη λειτουργικότητα σε ένα νέο επίπεδο, το FC 450 ROCKSTAR EDITION συνδυάζει την αγωνιστική απόδοση με μοναδική αισθητική απ ‘ευθείας από το showroom. Το ολοκαίνουριο FC 450 ROCKSTAR EDITION θα είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο του 2018 σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μοτοσικλετών της Husqvarna αποκλειστικά στη Βόρεια Αμερική.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.