Η δεύτερη έκδοση του Riv3r Enduro Crossing πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τα αθλητικά σωματεία Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα και Off Road Team στις 26/27 Μάιου 2018 στη Βέροια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αγωνιζόμενους και θεατές. Ο φωτογραφικός φακός του Enduro-Fighter ήταν παρών αποθανατίζοντας τις προσπάθειες των αγωνιζομένων, ομάδων, θεατών και οργανωτών. 

Φωτογραφικό Υλικό: Prologue1 – Prologue2Race1Race2Απονομές παραλειπόμενα.

Αναλυτικά αποτελέσματα PrologueRace – Race Report

Video ΕΔΩ

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.