RΕΝΤ it PAPAS

Η Rent it PAPAS είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης οχημάτων  στην B. Ελλάδα. Mε παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, σταθμούς τραίνων, λιμάνι και κεντρικά σημεία είστε καλυμμένοι απόλυτα. Μεγάλη ποικιλία οχημάτων,  χαμηλές τιμές, άμεση παράδοση, άριστη εξυπηρέτηση.

Η Rent it PAPAS διαθέτει μεγάλη ποικιλία οχημάτων που θα ικανοποιήσει την κάθε σας ανάγκη στον χώρο.

 

logo-web

 

corsaRENT A CAR Μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων για την κάλυψη κάθε ανάγκης με σύγχρονο στόλο και πολλές επιλογές ανάμεσα σε πετρελαιοκινητήρες , βενζινοκινητήρες και αυτόματατα οχήματα.

 

 

1fiat-dolboRENT A VAN Μεταφερεται ότι θέλετε όπου θέλετε εύκολα και γρήγορα χωρίς επαγγελματικό δίπλωμα. Αναβαθμίζετε ο στόλος με επαγγελματικά οχήματα για μεταφορά δίκυκλων οχημάτων για τουρισμό και δίκυκλων αγωνιστικών μοτοσυκλετών για αγώνες, εύκολα και γρήγορα.

 

bikesRENT A MOTO Γλιτώστε υην κίνηση της πόλης, την ταλαιπωρία του παρκαρίσματος και κάντε την δουλειές σας ευχάριστα. Κινηθείτε γρήγορα και οικονομικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα απο μία μεγάλη γκάμα των 50 εως και των 1000 Κυβικών.

 

RΕΝΤ it PAPAS

1. 24ώρη Εξυπηρέτηση
2. 24ώρη Βοήθεια
3. Ασφάλεια προς τρίτους
4. Επιπλέον Οδηγός χωρίς χρέωση
5. Μερική απαλλαγή ευθύνης ζημιών
6. Απεριόριστα χιλιόμετρα (κράτηση άνω των 3 ημερών)
7. Παράδοση – παραλαβή στον χώρο σας
8. Σύγχρονος στόλος και συνεχή ανανέωση

Μαιάνδρου άνωθεν περιφ. Ευόσμου
Κόμβος Ν. Εγνατίας – Θεσσαλονίκη
Τηλ:2310 69 89 89
Κιν:6980 290 990
Email: info@rentitpapas.gr
Website: www.rentitpapas.gr
Facebook: www.facebook.com/rentitpapas

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.