Μία μακρόχρονη εταιρική σχέση, μια συνεργασία που έχει αρχίσει εδώ και τρία χρόνια, θα δούμε τη RedMoto μαζί με το Team Assomotor δίπλα-δίπλα  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MXGP EMX2 για τη σεζόν 2016.

honda

Η παρουσίαση έγινε επίσημα στην έδρα στο Desio – από τον αποκλειστικό διανομέα για την Ιταλία της σειράς CRF Cross, Enduro, Supermoto και Trial Montesa. Η Honda RedMoto ομάδα θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία της Assomotor ομάδας με την πλήρη υποστήριξη της RedMoto. Με αυτόν τον τρόπο, η παρουσία του RedMoto στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross θα είναι ακόμα πιο άμεση, ώστε να είναι όλο και πιο κοντά με το τμήμα «αγωνιστικών» και να εξασφαλίσει τη συνεχή δέσμευση για την υποστήριξη των ομάδων που κρατούν ψηλά το όνομα της Honda σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με την παρουσία της ομάδας, ο Διευθυντής Alfredo Bevilacqua, και η RedMoto Honda Team, συναντήθηκαν στην έδρα του κατόχου της Desio RedMoto, Egidio Motta, ο διευθύνων σύμβουλος Maurizio Radici, και Michele Berera ο Διευθυντής μάρκετινγκ. Μια συνάντηση όπου έγινε η προβολή της επικείμενης Παγκόσμιας συνεργασίας για τη σεζόν 2016, με τον Alessandro Lupino και τον Kei Yamamoto που θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τον πήχη των αποτελεσμάτων στη μεγάλη κατηγορία του Motocross, ενώ οι Alberto και Nicholas Lapucci θα συνεχίσουν την πορεία τους στη βελτίωση της EMX2 κατηγορίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του τεχνικού διευθυντή Andrea Bartolini, Παγκόσμιο Πρωταθλητή ’99.

Michle BERERA: » Ξέρουμε πραγματικά την Assomotor ομάδα και γνωρίζουμε πώς είναι ομάδα με κάθε λεπτομέρεια. Με την ένταξη της Ομάδας Νέων, θα αναπτύξουμε νέα ταλέντα, ο Bevilacqua έχει αναλάβει την ανάπτυξη της νεολαίας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε επιλέξει να αναλάβει ένα σημαντικό έργο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση ».

ALFREDO Bevilacqua: » Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η RedMoto, με την οποία οι σχέσεις είναι άριστες από την ίδρυσή της, έχει επιλέξει να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζει άμεσα και διεξοδικά, επιβεβαιώνοντας την πίστη στον εαυτό μας, στο έργο μας και τους αναβάτες μας. Θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη με τα καλύτερα αποτελέσματα, είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Δουλέψαμε σκληρά στη Σαρδηνία για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν, δεν μπορείτε να φανταστείτε τις πολλές ώρες προπόνησης που έχουμε κάνει στη σέλα των CRF «.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.