Το Red Bull X-Fighters Tour 2015 είχε ήδη αρκετά highlights σε κάθε μία από τις προηγούμενες τέσσερις στάσεις του, αλλά η τελευταία στάση στο Άμπου Ντάμπι θα είναι το αποκορύφωμα του πρωταθλήματος. Δώδεκα από τους καλύτερους αναβάτες FMX του κόσμου θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στα μαγευτικά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να αναμετρηθούν στο παγκοσμίου φήμης Corniche του Άμπου Ντάμπι.

redbull xfighter abudaby

Ο Αυστραλός Clinton Moore έχει κυριαρχήσει στο πρώτο μισό του tour, παίρνοντας τη νίκη στο Μεξικό και την Αθήνα, ενώ ο καινοτόμος Γάλλος Tom Pagés πήρε δύο συνεχόμενες νίκες στις δύο τελευταίες στάσεις της Μαδρίτης και της Πρετόρια. Και οι δύο θα φτάσουν στην Αραβική χερσόνησο με τους ίδιους βαθμούς, κάνοντας τον τελικό του 2015 την πιο δύσκολη αναμέτρηση που έγινε ποτέ. Μαζί με τους δύο πρώτους της γενικής κατάταξης, στο line-up θα βρίσκονται και τρεις πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και τέσσερις αναβάτες που είχαν την ικανοποίηση και τη χαρά να ανέβουν στην πρώτη θέση του βάθρου σε προηγούμενους αγώνες του Red Bull X-Fighters World Tour. Ο ενθουσιασμός είναι εγγυημένος όταν οι παρακάτω αναβάτες θα συναντηθούν για τον μεγάλο τελικό της σεζόν.

Οι αναβάτες του Red Bull X-Fighters Άμπου Ντάμπι 2015
Tom Pages (FRA)
Clinton Moore (AUS)
Levi Sherwood (NZL)
David Rinaldo (FRA)
Josh Sheehan (AUS)
Rob Adelberg (AUS)
Dany Torres (ESP)
Taka Higashino (JPN)
Remi Bizouard (FRA)
Javier Villegas (CHI)
Maikel Melero (ESP)
(ο 12ος θα ανακοινωθεί σύντομα)

Δες το Red Bull X-Fighters Abu Dhabi LIVE

Μετάδοση: Θα μεταδώσουμε σε live stream όλο τον αγώνα στο redbullxfighters.com και το Red Bull TV θα μεταδώσει το event live από τους προημιτελικούς και μετά. Το Red Bull TV είναι διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών πήγαινε στο about.redbull.tv.

Live-stream: 30 Οκτωβρίου, 17:30 ώρα Ελλάδος στο redbullxfighters.com με αποκλειστική κάλυψη και του 1ου γύρου.

Video on Demand: Ολόκληρο το event θα μπορείτε να το δείτε ξανά σε video on demand στο redbullxfighters.com και το Red Bull TV.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.