Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα δημιουργικά μυαλά σε μία από τις μεγαλύτερες μάρκες ποτών στον κόσμο έστρεψαν την προσοχή τους στο motocross. Το 2016 Red Bull Straight Rhythm πραγματοποιήθηκε κάτω από τα φώτα στο Fairplex της Καλιφόρνιας, με την παρουσία ανταγωνιστικών ηλεκτρικών μοτοσικλετών και απίστευτες μάχες και στις δύο κατηγορίες. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα.

Open Class Top 4

1. Marvin Musquin
2. Ryan Dungey
3. Josh Hansen
4. Trey Canard

 Lites Class Top 4

1. Shane McElrath
2. Mitchell Oldenburg
3. Jordon Smith
4. Josh Hill
Read more at http://blog.mxbars.net/2016/10/23/redbull-straight-rhythm-2016-results/#jTwERHf5kT1xE4kv.99

Open Class screen-shot-2016-10-22-at-8-27-18-pm

Lites Classscreen-shot-2016-10-22-at-8-21-08-pm

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.