Με τις μάχες στην παραλία οι ανταγωνιστές του 2016 Red Bull Sea to Sky κατευθύνθηκαν προς τους λόφους για τη δεύτερη ημέρα του αγώνα στο Δάσος. Όπως και το 2015, ο Wade Young πήρε την νίκη μπροστά απο τον Manuel Lettenbichler και Lars Enöckl.

wade-young-in-action-on-day-one

Wade Young: Ήταν ένας καλός αγώνας στο Δάσος. Τερμάτισα πρώτος και είμαι πρώτος στη γενική κατάταξη. Δεν οδήγησα τόσο καλά όσο θα ήθελα, αλλά είμαι αρκετά χαρούμενος. Κατάφερα να περάσω τον Μani και τον Andrea, η ταχύτητά μου ήταν καλή για τα δασικά μονοπάτια και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στον αυριανό αγώνα. το Mountain Race «.

Δεδομένου ότι ο νικητής του χθεσινού αγώνα, Beach Race, Manuel Lettenbichler είχε την τιμή να ηγηθεί τον αγώνα στους τουρκικούς λόφους για 40 χιλιόμετρα, αλλά δεν κατάφερε να μείνει στην πρώτη θέση, περνώντας τον ο Young έχοντας ξεκινήσει τρίτος. Με την δεύτερη θέση ο Manuel έδειξε ότι θα είναι μια σοβαρή απειλή για την επόμενη ημέρα στο Mountain Race.

Manuel Lettenbichler: «Νόμιζα πως o Wade θα με έπιανε νωρίτερα, αλλά το οτι οδήγησα μέχρι το πέμπτο Checkpoint, είμαι χαρούμενος γι ‘αυτό. Έχω δοκιμάσει το καλύτερό μου για να μείνω σε επαφή μαζί του, αλλά ο ίδιος οδήγησε σήμερα πολύ καλά. Ο τερματισμός είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι μπορώ να αμφισβητήσω το βάθρο στο Mountain Race. Αυτός είναι ο τελικός στόχος. Ένα βάθρο θα ήταν σαν μια νίκη. «

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Enöckl με τέσσερα δευτερόλεπτα διαφορά απο τον Andrea Lettenbichler  μετά απο δυνατή μάχη όλη την ημέρα.

Enöckl: «Βρήκα ένα ισχυρό ρυθμό από νωρίς και πίεσα σκληρά όλη την ημέρα.

Με τον Andrea Lettenbichler τέταρτο, o Scott Bouverie έκλεισε την την πρώτη πεντάδα.

Προσωρινή αποτελέσματα:

1. Wade Young (Sherco) 1h 30m 05s
2. Manuel Lettenbichler (KTM) 1h 32m 14s
3. Lars Enöckl (KTM) 1h 32m 56s
4. Ανδρεα Lettenbichler (KTM) 1h 33m 00s
5. Scott Bouverie (KTM) 1h 35m 32s
6. Blake Gutzeit (Yamaha) 27s 1h 38m
7. Kyle Redmond (Beta) 1h 41m 16s
8. Pol Tarres Roca (Beta) 1h 42m 21s
9. Dwayne Kleynhans (KTM) 36s 1h 27m
10. David Kyprianos (KTM) 34s 1h 28m

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.