Η πρώτη θέση στον Προκριματικό γύρο του Red Bull X-Fighters της Αθήνας, επαναφέρει στο κυνήγι του τίτλου τον απόντα από την πρώτη στάση της σεζόν, Josh Sheehan.

Josh Sheehan of Australia performs during the qualifying of the second stop of the Red Bull X-Fighters World Tour at the Dionyssos Marble Quarry in Athens, Greece on June 11, 2015.

Ο Αυστραλός Josh Sheehan επανήλθε δυναμικά στο πρωτάθλημα αφότου απουσίαζε από τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στην Πόλη του Μεξικού. Με μια εκπληκτική επίδοση, κέρδισε τον ομοεθνή του Clinton Moore παίρνοντας το προβάδισμα στον Προκριματικό που οδηγεί στον αγώνα του Red Bull X-Fighters σήμερα, Παρασκευή, στις 21:00 στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, που πλέον διαχειρίζεται η Dionyssomarble.

Ένας εκπληκτικός δεύτερος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2014 ήταν ικανός για να κερδίσει σχεδόν στον πόντο τον νικητή του πρώτου αγώνα της σεζόν στην Πόλη του Μεξικού. Οι 12 κορυφαίοι αναβάτες έδωσαν την πρώτη μάχη με σκοπό να πάρει μια καλή θέση στον Προκριματικό γύρο, μια ημέρα πριν τον πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Red Bull X-Fighters στην Αθήνα. «Νιώθω τόσο ανακουφισμένος γιατί κατάφερα να βγάλω το double flip αλλά και τα combos μου» δήλωσε ο Αυστραλός αναβάτης.

Ο Sheehan απάντησε στην πρόκληση εκτελώντας ένα του double back flip που έχει γίνει το σήμα-κατατεθέν του και ανταμείφθηκε από τους κριτές με την υψηλότερη βαθμολογία – με μικρή διαφορά ακολούθησε ο Moore που βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Ο Αυστραλός Rob Adelberg ήρθε τρίτος μετά από το δυναμικό δεύτερο γύρο του. Ο Moore που πήρε τα πάνω του μετά την πρώτη νίκη της καριέρας του στην πρώτη στάση του πρωταθλήματος στο Μεξικό, πέταξε το γάντι και αύξησε την πίεση στον Josh Sheehan, με το εξαιρετικό πρώτο run του στον Προκριματικό, με μικρό βαθμολογικό προβάδισμα έναντι του Rob Adelberg.

Τα φαβορί, o Νεοζηλανδός Levi Sherwood και ο Γάλλος Tom Pagès έδωσαν σκληρή μάχη στη λευκή μαρμάρινη πίστα. Μετά την πτώση που είχε ο Sherwood στον πρώτο του run, κατέληξε στην απογοητευτική 7η θέση του Προκριματικού. Ο  Tom Pagès έπεσε επίσης με τη μοτοσυκλέτα του τρεις φορές στη διάρκεια του Προκριματικού, τις δύο από τις οποίες επειδή ήταν αποφασισμένος να εκτελέσει το Alley Hoop Flair. Η πίεση είναι μεγάλη για τον Pagès που θα πρέπει να νικήσει στον Πρώτο Γύρο την Παρασκευή αλλιώς κινδυνεύει να αποκλειστεί νωρίς από τον τελικό.

Αποτελέσματα Προκριματικού:

1. Josh Sheehan (AUS) 86.20 βαθμοί,
2. Clinton Moore (AUS) 85.70,
3. Rob Adelberg (AUS) 82.90,
4. David Rinaldo (FRA) 82.30,
5. Dany Torres (ESP) 82.20,
6. Adam Jones (USA) 82.00,
7. Levi Sherwood (NZL) 81.30,
8. Remi Bizouard (FRA) 79.40,
9. Nick Franklin (NZL) 78.80,
10. Chris Meyer (ESP) 76.90,
11. Tom Pagès (FRA) 64.60,
12. Javier Villegas (CHL) 50.20

Levi Sherwood (NZL) - Action

Dany Torres (ESP) - Action

Rob Adelberg (AUS) - Action

Christian Meyer (ESP) - Lifestyle

Clinton Moore (AUS) - Action

Tom Pagès (FRA) - Action

Nick Franklin (NZL) - Action

Adam Jones (USA) - Action

Levi Sherwood(NZL) - Action

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.