Ο Josh Sheehan κερδίζει το Red Bull X-Fighters στο Μόναχο, κάτω από ένα λαμπερό γαλάζιο ουρανό μπροστά σε 18.000 θεατές σε μία πίστα για πρώτη φορά χτισμένη σε μια λίμνη δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Αυστραλός ολοκλήρωσε όλα τα κόλπα με μια εκθαμβωτική ποικιλία από τα πιο δύσκολα  FMX, με το Γερμανικό πλήθος στα πόδια του να ικετεύει για περισσότερα. Ο Taka Higashino απο την Ιαπωνία πήρε τη δεύτερη θέση μετά από μια τεταμένη, γεμάτη δράση μέρα, ενώ ο Levi Sherwood από τη Νέα Ζηλανδία τερμάτισε τρίτος.

Ο Sherwood εξακολουθεί να οδηγεί το 2014 Red Bull X-Fighters World Tour με 265 βαθμούς και 2 νίκες στις τέσσερις στάσεις μέχρι στιγμής. Με την σημερινή νίκη ο Sheehan περνάει στη δεύτερη θέση και ο Tom  στην τρίτη.

Το φινάλε της σεζόν στις 23 Αυγούστου στην Πρετόρια, Νότια Αφρική.

Red Bull X-Fighters Μόναχο – Τελικά αποτελέσματα
1. Josh Sheehan (AUS)
2. Taka Higashino (JPN)
3. Levi Sherwood (NZL)
4. Luc Ackermann (GER)
5. Thomas Σελίδες (FRA)
6. Dany Torres (ESP)
7. Rob Adelberg (AUS)
8. Clinton Moore (AUS)
9. Adam Jones (ΗΠΑ)
10. Remi Bizouard (FRA)
11. Brody Wilson (ΗΠΑ)

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.