Παρακολούθησε ποιος θα αναδειχθεί νικητής μέσα από τη μαρμαρόσκονη του λατομείου.

Josh Sheehan of Australia performs during the qualifying of the second stop of the Red Bull X-Fighters World Tour at the Dionyssos Marble Quarry in Athens, Greece on June 11, 2015.

Είσαι έτοιμος για το ντεμπούτο του Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα, στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου; Κάτσε αναπαυτικά στο σπίτι με την παρέα σου και δες την επική FMX αναμέτριση LIVE στο redbullxfighters.com στις 21:30, με αποκλειστική κάλυψη ΚΑΙ του 1ου γύρου, αλλά και το Red Bull TV θα μεταδόσει live τον αγώνα από τον 2ο γύρο μετά, στις 22:00. Το Red Bull TV είναι διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών πήγαινε στο about.redbull.tv.

Επίσης θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στο SKAI TV και το Novasports 1 HD.

Σήμερα το βράδυ, 12 κορυφαίοι αναβάτες Freestyle Motocross θα αναμετρηθούν στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος, στην πιο επική πίστα που έγινε ποτέ. Ποιος θα πάρει το προβάδισμα για τον αγώνα της Μαδρίτης; Θα τα λέμε και στο Twitter με hashtag #xfighters!

Watch it LIVE!

Watch #xfighters Athens LIVE on redbullxfighters.com or Red Bull TV today. Tune into the epic battle of #FMX titans.

Posted by Red Bull X-Fighters on Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Για να δεις τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες σε real time πήγαινε στο: redbullxfighters.com/results.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.