Το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του webseries Epicness Redefined μας βάζει στα άδυτα της εν κατασκευή FMX πίστας που είναι σχεδόν έτοιμη να υποδεχτεί το πρώτο Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες, αλλά λίγο πιο κάτω θα μάθεις πως μπορείς να το δεις live την Παρασκευή, 12 Ιουνίου! Πάρε μια γεύση από την πίστα στο video…

Η παρθενική στάση του παγκόσμιου πρωταθλήματος FMX, Red Bull X-Fighters, στην Αθήνα είναι πλέον γεγονός! Οι track builders έχουν πιάσει δουλειά για τα καλά εδώ και τρεις εβδομάδες για να μετατρέψουν το γιγαντιαίο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, στο βουνό της Πεντέλης, το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble, στη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική πίστα FMX της σεζόν!

600 προβολείς με 4 χιλιόμετρα καλωδίων

600 προβολείς με 4 χιλιόμετρα καλωδίων

Για τον sold out αγώνα και δεύτερη κατά σειρά στάση του φετινού πρωταθλήματος, οι 12 κορυφαίοι αναβάτες του είδους θα τα δώσουν όλα για να καταπλήξουν τα πλήθη δοκιμάζοντας trick που αψηφούν τη βαρύτητα και άλματα σε απόσταση 30 μέτρων και 15 μέτρων σε ύψος.

600 φορτηγά χώμα θα χρειαστούν για την κατασκευή

600 φορτηγά χώμα θα χρειαστούν για την κατασκευή

Η πίστα εκτείνεται σε 3 από τα 12 επίπεδα μέσα στο τεράστιο Λατομείο που έχει άνοιγμα 350 επί 230 μέτρα και βάθος 80 μέτρα. Είναι η πρώτη φορά που μια πίστα FMX κατασκευάζεται σε διαφορετικά επίπεδα, με το καθένα να έχει ύψος μέχρι και 7 μέτρα. Η ομάδα εργάζεται τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, με στόχο να μετατρέψει το γεμάτο χώμα και σκόνη Λατομείο σε μια τέλεια πίστα FMX που θα διαθέτει συνολικά 11 Άλματα, 3 Kickers, 3 Super Kickers, 2 Dirt Jumps και 3 Quarter Pipes. Μεταφέρονται πάνω από 600 φορτηγά χώμα και εγκαθίστανται 600 προβολείς με 4 χιλιόμετρα καλωδίων, σε ένα «κρατήρα» πλάτους 350 μέτρων επί 230 μέτρα και βάθους 80 μέτρων. για να δημιουργήσουν τον χώρο που θα ζήσουμε το πρώτο Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα.

Το λατομείο λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα

Το λατομείο λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.