Δύο νέες θεαματικές στάσεις, τέσσερις πρώην και νυν πρωταθλητές και νέα τρικ είναι τα συστατικά που μπορεί να καταστήσει το 2015 Red Bull X-Fighters πρωτάθλημα, το πιο έντονο μετά από ένα σύνολο 50 προηγούμενων εκδηλώσεων σε 14 σεζόν μέχρι τώρα.

Οι 2015 Red Bull X-Fighters World Tour θα διαθέτει δύο νέες θέσεις, την Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που προετοιμάζεται να γίνει η πιο συναρπαστική μάχη στην 15η σεζόν της. Η υπεράσπιση του πρωταθλητής Josh Sheehan θα είναι εναντίον τριών πρώην πρωταθλητών που είναι αποφασισμένοι με μια σειρά απο τα πιο διάσημα κόλπα freestyle motocross του κόσμου. Το 2015 World Tour θα επιστρέψει επίσης στις παραδοσιακές εστίες της Πόλης του Μεξικού, της Μαδρίτης και της Πρετόριας.

Οι καλύτεροι αναβάτες FMX του κόσμου, οι οποίοι ανταγωνίζονται κάθε χρόνο μπροστά σε περισσότερους από 100.000 θεατές σε sold-out χώρους και τα εκατομμύρια των οπαδών μετά από τη δράση σε όλο τον κόσμο θα συνεχιστεί και στην Ελλάδα. Θα κάνουν ένα ταξίδι στα βάθη της αρχαιότητας και θα ανταγωνίζονται στο περίφημο, Διόνυσος λατομείο μαρμάρων της Αθήνας, το οποίο παρέχει μάρμαρο από τη Χρυσή Εποχή του Περικλή για μνημεία όπως η Ακρόπολη, καθώς και κλασικά, ελληνιστικά και ρωμαϊκά γλυπτά. Ο Γύρος του Κόσμου θα πραγματοποιήσει το πρώτο φινάλε της σεζόν του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Υπήρξαν πέντε διαφορετικοί νικητές τα τελευταία πέντε χρόνια και οι τέσσερις θα συμμετάσχουν το 2015. Ο Γάλλος Tom (2013 World Tour Πρωταθλητής), ο Levi Sherwood απο τη Νέα Ζηλανδία (2012), ο Dany Torres απο την Ισπανία (2011) και ο τρέχοντας World Tour πρωταθλητής Josh Sheehan απο την Αυστραλία ο οποίος θα πρέπει να αγωνιστεί σκληρά σε όλο τον κόσμο για την επίτευξη του δεύτερου τίτλου.

Πρόγραμμα και στάσεις του 2015 Red Bull X-Fighters World Tour:

6 Μαρτίου – Πόλη του Μεξικού, Μεξικό 
12η Ιουνίου – Αθήνα, Ελλάδα 
10 Ιουλίου – Μαδρίτη, Ισπανία 
12 Σεπτέμβρη – Πραιτώρια, Νότια Αφρική 
30 Οκτωβρίου – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Για περισσότερα redbullxfighters.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.