O James και ο Malcolm Stewart στο πρώτο σκαλί του βάθρου στις αντίστοιχες κατηγορίες τους κατά το δεύτερο Red Bull Straight Rhythm, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα  Fairplex στην Πομόνα της Καλιφόρνιας.

stewarts

Ο Malcolm Stewart, ο μικρός αδελφός του James Stewart, πήρε την νίκη στην κατηγορία lites, ενώ ο ίδιος αγωνίστηκε στην Open κατηγορία για να κερδίσει το δεύτερο Red Bull Straight Rhythm Πρωτάθλημα. Η εκδήλωση σηματοδότησε την επιστροφή του στους επαγγελματικούς αγώνες, καθώς ο τελευταίος του αγώνας ήταν ο Red Bull Straight Rhythm, τον Οκτώβριο του 2014 όπου κέρδισε επίσης.

Το Red Bull Straight Rhythm είναι σαν τους παραδοσιακούς αγώνες motocross, αφαιρώντας όλες τις στροφές, με αποτέλεσμα να είναι μία ευθεία 2.500 ποδιών, όπου οι αναβάτες αγωνίζονται head-to-head. Η σχεδίαση της πίστας περιελάμβανε 75 άλματα, πάνω από 400 πόδια και φτιάχτηκε από 10.000 κυβικά χώμα. Είκοσι τέσσερις αναβάτες αγωνίστηκαν, χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, 16 αναβάτες στην μεγάλη κατηγορία και 8 αναβάτες στην Lites κατηγορία.

Η μεγάλη στιγμή ήταν στον τελικό, με τον πρωταθλητή του 2014 Red Bull Straight Rhythm, Stewart να είναι αντιμέτωπος με τον αναβάτη του motocross Roczen. O Roczen δεν είχε χάσει ούτε έναν αγώνα όλη την ημέρα, και φαινόταν να είναι στο δρόμο του για μια τέλεια μέρα, όπως ακριβώς και ο Stewart το 2014. Αλλά μετά την πρώτη αναμέτρηση που κέρδισε ο Roczen, ο Stewart πήρε την την νίκη στον δεύτερο αγώνα. Στην τρίτη αναμέτρηση καθώς οι δύο αναβάτες έφυγαν απο την πύλη της εκκίνησης, ο Roczen έκανε ένα μικρό λάθος στα πρώτα μέτρα παραδίδοντας τη νίκη του αγώνα και το πρωτάθλημα στον Stewart, ο οποίος έφυγε για δεύτερη φορά με τον τίτλο του Red Bull Straight Rhythm.

James Stewart:«Θα μπορούσα να έχω εγκαταλείψει αυτό το έτος, θα μπορούσα να έχω βγει στη σύνταξη. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα για μένα να αποδείξω στα βιβλία των ρεκόρ, αλλά μου αρέσει να αγωνίζομαι και θέλω να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός. Δεν είχα αγωνιστεί όλο το χρόνο, λίγο πολύ έρχομαι από τον καναπέ, και ήρθα εδώ και αγωνίστηκα, είναι φοβερό. «

P-20151011-00050_News

Στους οκτώ αναβάτες της κατηγορίας Lites, ο Malcolm Stewart άνοιξε το δρόμο στους προημιτελικούς μετά τη λήψη της pole position στις κατατακτήριες της Παρασκευής. Ο Stewart αγωνίστηκε ενάντια στον Μatt Bisceglia με μία εύκολη νίκη και το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Στα ημιτελικά Lites είδαμε μάχη των Malcolm Stewart με Jordon Smith που επικράτησε ο Stewart, και του Jessy Nelson εναντίον του Shane McElrath με νικητή τον πρώτο. Ο Stewart είχε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, και κράτησε το σερί ζωντανό κερδίζοντας και τον τελικό.

Malcolm Stewart:«Ο αδελφός μου με πίεζε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, γιατί δεν είχε τρέξει όλη τη σεζόν. Ήταν μια πολύ καλή μέρα για τους δυο μας, και χαίρομαι που και οι δύο θα μείνουμε στην ιστορία, σίγουρα θα μας δείτε πίσω το επόμενο έτος.»

P-20151011-00046_News

Αποτελέσματα κατηγορίας open Top 4:
1. Ο James Stewart
2. Ken Roczen
3. Ryan Dungey
4. Justin Brayton

Αποτελέσματα κατηγορίας Lites Top 4:
1. Malcolm Stewart
2. Shane McElrath
3. Jordon Smith
4. Jessy Nelson

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.