Ανακοινώθηκε και επίσημα η λίστα συμμετοχών για το Red Bull Straight Rhythm.
(L-R) James Stewart and Malcolm Stewart - Action
Πολλές φήμες και αρκετοί αναβάτες να έχουν δηλώσει δημόσια την συμμετοχή τους στο event είχαν διαμορφώσει σε γενικά πλαίσια την λίστα των συμμετεχόντων για έναν από τους πιο ξεχωριστούς αγώνες της χρονιάς. Το μεγαλύτερο και πιο ηχηρό όνομα αυτών είναι του Ryan Villopoto, mε τον πολυπρωταθλητή να επιστρέφει στην δράση στο Red Bull Straight Rhythm προτού ταξιδέψει μέχρι την Αυστραλία για το Aus X-Open. Επίσης το κάλο δεν σταματά εκεί γιατί η μοτοσυκλέτα που θα οδηγεί θα θυμίσει λίγο παλιότερες εποχές καθώς θα είναι δίχρονη 250 κυβικών εκατοστών. Την κίνηση αυτή θα κάνει και ο Chad Reed ο οποίος θα προσθέσει ακόμη μια δίχρονη στο πρόγραμμα.
22711320_1965225670421602_1544629340_n
Βέβαια δεν θα μπορούσε να παραλειφτεί η συμμετοχή του Ronnie Mac. Ο τρελός αυτός αναβάτης που όλοι τον ξέρουν ως Ronnie Mac θα φέρει την ειδικά τροποποιημένη Honda CR250 του στις 21 του Οκτώβρη στο Fairplex στην Pomona,CA. Μια ενδιαφέρουσα συμμετοχή αυτή του Ronnie Mac με το στυλ του να είναι άκρως μοναδικό ερχόμενος να δώσει την δική του πινελιά.
22664107_1965224530421716_444856912_o
Συνολικά 27 αναβάτες θα δώσουν το παρόν σε 3 κατηγορίες. Η κατηγορία Open στην οποία θα συμμετάσχει και ο Colton Haaker ένας αναβάτης που προέρχεται από τον χώρο του EnduroCross και SuperEnduro, δοκιμάζοντας αυτή τη φορά κάτι το εντελώς διαφορετικό από ότι έχει συνηθίσει. Η κατηγορία Lites και φυσικά η κατηγορία Two Stroke Shootout στην οποία όλες οι μότο είναι δίχρονες.
OPEN
1.Marvin Musquin
2.Broc Tickle
3.Josh Hansen
4.Tyler Bowers
5.Thomas Ramette
6.Kyle Chisholm
7.Alex Ray
8.Colton Haaker
9.Ryan Villopoto
10.Chad Reed

LITES
1.Shane McElrath
2.Jordon Smith
3.Sean Cantrell
4.Alex Martin
4.Enzo Lopes
6.Josh Hill
7.Justin Hoeft
8.Ryan Sipes
9.Ronnie Mac
10.Colton Aeck
11.Chase Marquier

TWO- STROKE SHOOTOUT
1.Ryan Villopoto
2.Ronnie Mac
3.Chad reed
4.Mike Brown
5.Gared Steinke
6.Ryan Sipes
7.Jon Ames
8.Ryan Morais
9.Mike Sleeter

Α. Πανταζής
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.