Ένας ξεχωριστός αγώνας έκανε την επιστροφή του και φέτος στην γενέτειρα του, Fairplex Pomona,CA στο γνωστό Drag Strip με την υπογραφή της Red Bull, ένας διαφορετικός από του άλλους αγώνες. Τα εμπόδια Supercross αλλά χωρίς την παραμικρή στροφή με τα Rhythm Sections να είναι όλα το ένα μετά το άλλο.

red bull straight rhythm

Οι καλύτεροι αναβάτες κάνουν την εμφάνιση τους κάθε χρόνο προϊδεάζοντας την ερχόμενη χρονιά Supercross. Φέτος ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή του Ryan Villopoto. Ο RV2 επέστρεψε στα αγωνιστικά για αυτόν τον αγώνα μόνο αλλά πάνω σε μια δίχρονη μότο κάνοντας την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή. Ο Chad Reed επίσης με δίχρονο θυμίζοντας τις παλιές εποχές.

marvin

Κατηγορία των 450cc. Στην μεγάλη κατηγορία ξεκινώντας από τα πρώτα ζευγάρια, ο Marvin Musquin αναμετρήθηκε με τον Colton Haaker, ο οποίος έρχεται από τον χώρο του SuperEnduro και EnduroCross. Τα πράγματα για τον Haaker πολύ δύσκολα με τον Musquin να είναι στα καλύτερα της καριέρας του. Με δυο εύκολες νίκες ο Γάλλος πέρασε στον ημιτελικό. Tyler Bowers vs Kyle Chisholm, αρκετά τα λάθη και από τους δυο αναβάτες στο πρώτο σκέλος. Από δυο οι νίκες και τελικά το ζευγάρι χρειάστηκε και 3ο σκέλος. Εκεί ο Chisholm κατάφερε να πάρει την νίκη παίρνοντας την πρόκριση. Broc Tickle vs Alex Ray, από αυτό το ζευγάρι νικητής βγήκε ο Tickle, αν και ο Ray ήταν πάντα εκεί αλλά έχασε λίγο χρόνο μη καταφέρνοντας να πάρει την νίκη. Josh Hansen vs Thomas Ramette, εδώ ο Hansen ήταν το μεγάλο φαβορί έχοντας κάλο ιστορικό σε αυτόν τον αγώνα. Κατάφερε να πάρει δυο νίκες παρά ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο σκέλος που του κόστισε πολύ σε χρόνο. Στους ημιτελικούς ο Marvin Musquin αναμετρήθηκε με τον Kyle Chisholm, για ακόμη μια φορά ο Musquin πήρε εύκολα την νίκη. Το άλλο ζευγάρι μεταξύ Hansen και Tickle, ο Hansen πήρε την νίκη με 2-0. Στο πρώτο σκέλος οι δυο ήταν πολύ κοντά αλλά στο 2ο ο Tickle έκανε πολλά λάθη αφήνοντας ουσιαστικά την νίκη στον Hansen. Στην μάχη της 3η θέσης ήταν ο Tickle ο οποίος κέρδισε τον Chisholm δυο σκέλη στη σειρά παίρνοντας την 3η θέση. Η μεγάλη μάχη του τελικού ήταν υπόθεση του Marvin Musquin και του Josh Hansen. Οι δυο αναβάτες καθ όλη τη βραδιά έδειξαν ταχύτητα και συνέπεια. Πολύ γρήγοροι και οι δυο με τον Musquin όμως να είναι ένα επίπεδο πάνω κερδίζοντας δυο σκέλη παίρνοντας και την νίκη.

Shane McElrath

Κατηγορία Lites. Ξεκινώντας από τα ζευγάρια της πρώτης φάσης, ο Ryan Sipes εναντίων Colton Aeck, με τον Sipes να καταφέρνει να πάρει εύκολα δυο νίκες και να προχωρήσει στην επομένη φάση. Sean Cantrell και Enzo Lopes αναμετρήθηκαν, με τους δυο αναβάτες να είναι πολύ κοντά. Τελικά ύστερα από 3 σκέλη ο Cantrell πέρασε στην επομένη φάση. Shane McElrath vs Ronnie Mac με σχετική ευκολία ο McElrath κέρδισε κα τους δυο αγώνες περνώντας στον ημιτελικό. Josh Hill vs Alex Martin, μοιραστήκαν τις νίκες στα δυο πρώτα σκέλη και προχώρησαν στο τρίτο όπου εκεί ο Martin πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό. Στην φάση των ημιτελικών Sean Cantrell εναντίων Ryan Sipes, οι δυο αναβάτες ήταν πολύ κοντά και στα 2 σκέλη και με μικρή διάφορα ο Cantrell πέρασε στον τελικό για την πρώτη θέση. Alex Martin και Shane McElrath οι δυο εργοστασιακές KTM αναμετρήθηκαν με τον McElrath τελικά να κερδίζει και να μπαίνει στην μάχη για την πρώτη θέση. Ryan Sipes και Alex Martin για την 3η θέση με τον Martin οδηγώντας λίγο καλύτερα σε κάποια σημεία κατάφερε να πάρει δυο νίκες και την 3η θέση. Ο Shane McElrath με τον Sean Cantrell στην μάχη της 1η θέσης. Το πρώτο σκέλος ήταν του McElrath οδηγώντας καλύτερα κάνοντας μια μικρή διαφορά. Στο δεύτερο σκέλος ο Cantrell επέστρεψε δυνατός κερδίζοντας, και έτσι έστειλε τον τελικό στο 3ο σκέλος. Πάλι οι δυο αναβάτες ήταν πολύ κοντά με τον McElrath τελικά να παίρνει την νίκη.

Gared Steinke

Κατηγορία Two Stroke Shootout. Μια κατηγορία η οποία απαρτίζεται μονό από δίχρονες μότο. Οι προκριθέντες της πρώτης φάσης ήταν ο Ryan Sipes έναντι του Tevin Tapia λόγο του ότι ο Tapia είχε μηχανικό πρόβλημα. Στο ζευγάρι μεταξύ Ronnie Mac και Ryan Morais ο τρελός αυτός αναβάτης Ronnie Mac, πήρε την νίκη από τον Morais με σχετικά εύκολο τρόπο. O Villopoto πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Mike Sleeter περνώντας στην 2η φάση. Gared Steinke εναντίων Mike Brown, το ζευγάρι το οποίο είχε μια πραγματική μάχη εξαντλώντας και τα 3 σκέλη. Τελικά ο Steinke κέρδισε περνώντας στην επομένη φάση. Στους ημιτελικούς ο Ryan Sipes εναντίων του Ronnie Mac, με δυο εύκολες σχετικά νίκες ο Mac πέρασε στον τελικό αφήνοντας τον Sipes στην μάχη για την 3η θέση. Μια μάχη για την 3η θέση στην οποία νικητής αργότερα βγήκε ο Ryan Villopoto καθώς έχασε από τον Gared Steinke και δεν προκρίθηκε στον τελικό, καταφέρνοντας όμως να αποσπάσει την νίκη κατά του Sipes. Ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας μεταξύ Ronnie Mac και Gared Steinke, ηταν ο αγώνας όπου ο Ronnie Mac έπεσε θύμα της πίστας έχοντας μια όχι και τόσο ανώδυνη πτώση. Για λίγο φάνηκε ότι η βραδιά του τέλειωσε αλλά κατάφερε να αγωνιστεί. Δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον Steinke.

Για άλλη μια χρονιά το Red Bull Straight Rhythm ήταν ένα event επιτυχημένο αφήνοντας ακόμη περισσότερες προσδοκίες για την επομένη χρονιά.

Αναλυτικά αποτελέσματα Εδώ.

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρους τους αγώνες της βραδιάς Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.