Παρακολουθήστε το Red Bull Straight Rhythm το οποίο θα είναι διαθέσιμο ζωντανά στο Red Bull TV στις 10 Οκτωβρίου που αρχίζει στις 22:30.

(L-R) James Stewart and Malcolm Stewart - Action

Το Red Bull Straight Rhythm είναι ένα γεγονός που έχει ήδη δοκιμαστεί, είναι μια πίστα Supercross ένα μίλι ευθεία με άλματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πρώην πίστα του Fairplex στην Πομόνα της Καλιφόρνιας.

Μετάδοση θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες, στο Red Bull θα είναι προσβάσιμο μέσω του διαδικτύου ΕΔΩ. Η εκπομπή θα φιλοξενηθεί από τον Jason Weigandt, Will Christien και τον θρύλος του motocross Richy Johnson.

Στους αναβάτες που συμμετέχουν στη διοργάνωση θα είναι και οι καλύτεροι στον κόσμο, όπως τον περσινό πρωταθλητή James Stewart, τον Πρωταθλητή AMA Supercross και Lucas Oil Pro Motocross Ryan Dungey, Ken Roczen, Justin Brayton, Marvin Musquin και τον Andrew Short. Θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες – 16 αναβάτες της κατηγορίας OPEN (άνω των 250) και οκτώ αναβάτες στην κατηγορία Lites (250cc ή λιγότερο).

Συμμετοχές Red Bull Straight Rhythm  Open Class
James Stewart
Ryan Dungey
Dean Wilson
Ken Roczen
Marvin Musquin
Justin Brayton
Andrew Short
Vince Friese
Kyle Chisholm
Thomas Ramette
Kyle Partridge
Josh Hansen
Mike Alessi
Ivan Tedesco
Brett Metcalfe
Nick Wey

Συμμετοχές Red Bull Straight Rhythm 250 Class
Jessy Nelson
Shane McElrath
Justin Hill
Matt Bisceglia
RJ Hampshire
Malcolm Stewart
Kyle Regal
Jordan Smith
Δύο επιπλέον αναβάτες από την προ-πρόκρισης στις 4 Οκτωβρίου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.