Το RED BULL STRAIGHT RHYTHM θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Νότιας Καλιφόρνιας. Το ακροατήριο NBC που θα γνωρίσει για πρώτη φορά η Red Bull Straight Rhythm με τους 32 κορυφαίους αναβάτες motocross, συμπεριλαμβανομένων και του Travis Pastrana και James Stewart. Αυτο το είδος ανταγωνισμού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Red Bull, για τα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο.  Για τον αστέρι  Travis Pastrana , η εκδήλωση σηματοδοτεί την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση motocross μετά από παύση πέντε ετών.

CP_straightrhythm_141004_05361-600x400

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε  www.redbullsignatureseries.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.