Η δεύτερη ημέρα του Red Bull Sea to Sky 2015 ήταν μια μεγάλη μέρα για τον Wade Young. Ο 19χρονος αναβάτης της KTM από τη Νότια Αφρική πεισμωμένος από την περσινή του ατυχία στον συγκεκριμένο αγώνα εξέπληξε όσους περίμεναν τους Βρετανούς Jonny Walker και Graham Jarvis να κερδίσουν τον αγώνα του Δάσους. Η χρονική διαφορά μεταξύ των τριών πρώτων ήταν μόλις 5 δευτερόλεπτα, με τον Walker τρία δευτερόλεπτα πίσω από τον Young και τον Jarvis δύο δευτερόλεπτα πίσω από Walker.

wade31015

Η διαδρομή της δεύτερης ημέρας είχε σχεδιαστεί από τον Klaus Sørensen της ομάδας XVENTURE μαζί με την Κεμέρ Enduro Club και έκαναν πολύ καλή δουλειά. Περίπου το 80% της διαδρομής ήταν με νέα μονοπάτια στο δάσος και μέσα σε κοίτες ποταμών, με τους αναβάτες της κατηγορίας PRO να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους μετά από τη γραμμή του τερματισμού.

Έχοντας κερδίσει τον αγώνα στην παραλία την πρώτη ημέρα ο Walker ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε την δεύτερη. Ο Graham Jarvis πραγματικά πίεσε σκληρά από την αρχή για να κλείσει το χάσμα των 30 δευτερολέπτων. Οι δύο εξαιρετικοί αναβάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πολύ κοντά. Ο Graham είχε πιέσει πολύ σκληρά για να κλείσει το χάσμα σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα του Δάσους οδηγώντας με επιθετικό στυλ και ήταν πρόθυμος να δώσει ότι χρειάζεται για να κερδίσει. Κατά ορισμένα τμήματα του αγώνα, ο Graham είχε το προβάδισμα, αλλά ο Jonny ήταν σε θέση να αντεπιτεθεί στα τελευταία μέρη και να είναι μόλις δύο δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Graham σε ένα κομμάτι 46 χιλιομέτρων.

Τερματίζοντας πρώτοι οι δυο Βρετανοί όλοι πίστεψαν ότι ο Walker ήταν ο νικητής, μην περιμένοντας ότι ο Wade Young που ξεκινούσε όγδοος την μέρα τέσσερα λεπτά πίσω από τον Jonny Walker θα μπορούσε να απειλήσει τους δυο Βρετανούς.

Ο Wade Young δήλωσε «Πήρα ένα καλό ρυθμό και γρήγορα έφτασα κάποιους αναβάτες που βρισκόταν μπροστά μου δυναμώνοντας την εμπιστοσύνη μου. Έκανα μερικά λάθη, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ημέρα. Αύριο σημαίνει πολλά για μένα γιατί πέρσι κόλλησα στο τέλος χάνοντας την θέση στο βάθρο για δέκα δευτερόλεπτα. Για αύριο θέλω να πιέσω ελπίζοντας ότι η η διαδρομή θα είναι ομαλή και γρήγορη στην αρχή και θέλω να μην κάνω το ίδιο λάθος όπως πέρυσι. «

Πίσω τους πατέρας και υιός Lettenbichler με τον 17χρονο Manuel Lettenbichler να πιάνει εξαιρετική απόδοση στον αγώνα του Δάσους και από δέκατος να τερματίζει στην τέταρτη θέση περνώντας κορυφαίους αναβάτες του είδους όπως οι Paul Bolton και Ben Hemingway. Στα τελευταία χιλιόμετρα κατάφερε να βρεθεί μπροστά και από τον πατέρα του Andreas «Letti» Lettenbichler για περισσότερο από ένα λεπτό. Ήταν η πρώτη φορά στους ως τώρα αγώνες που ο «Mani» ήταν ταχύτερος απ’ τον πατέρα του.

Manuel Lettenbichler «Η πίστα ήταν απλά μια μεγάλη βόλτα, πολύ ομαλή και το απόλαυσα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμουν χαρούμενος που δεν ήταν και τόσο δύσκολο να οδηγήσω, επειδή έχω έναν τραυματισμό τις τελευταίες ημέρες στο πόδι μου . Μου άρεσε πολύ αυτό το κομμάτι και είναι χαρούμενος που θα ξεκινήσω από την πρώτη σειρά και αύριο. «

Andreas «Letti» Lettenbichler: «Ωραία ενιαία μονοπάτια, μέσα στην κοίτη του ποταμού και ξανά και ξανά – ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που σχεδίασαν την διαδρομή. Είχα μια καλή ροή καθ ‘όλη την ήμερα παρόλο που επέλεξα λάθος μους για τον αγώνα. Αλλά αφού συνεχίζω να βρίσκομαι μετά από αυτή την επιλογή μου στην πρώτη σειρά εκκίνησης για την κύρια εκδήλωση αύριο είμαι καλά. Βλέποντας τον Manuel στην 4η θέση με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Περίμενα αυτή την ημέρα. Αυτή η ήμερα έχει έρθει και αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα «.

Top 10 Αποτελέσματα – Δάσος Αγώνας -Red Bull Sea to Sky 2015 3 του Οκτώβρη 2015 – Κεμέρ (Τουρκία)

1. Wade Young (RSA, KTM) – 1 ώρα 29 λεπτά 49 δευτερόλεπτα

2. Jonny Walker (Ηνωμένο Βασίλειο, KTM) – 1:29:52

3. Graham Jarvis (Ηνωμένο Βασίλειο, η Husqvarna) – 1:29:54

4. Manuel Lettenbichler (GER, KTM) – 1:30:25

5. Andreas .Lettenbichler (GER, KTM) – 1:31:46

6. Andy Noackley (Ηνωμένο Βασίλειο, KTM) – 1:32:32

7. Lars Enöckl (AUT, KTM) – 1:33:09

8. Blake Gutzeit (RSA, η Husqvarna) – 1:34:12

9. Paul Bolton (Ηνωμένο Βασίλειο, KTM) – 1:33:09-1:34:26

10. Philipp Scholz (Ηνωμένο Βασίλειο, Beta) – 1:35:24

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.