Χθες στο στο beach race καταφέραμε να βρεθούμε στην 100σταδα (απο 200) και αυτό με υπερπροσπάθεια μιας και ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος με τα ΕΜΠΟΔΙΑ απίστευτα και την άμμο να κάνει τα πράγματα κόλαση.

22089277_1154157168019779_6731745054111639508_n

Σήμερα είχαμε σκοπό να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσες θέσεις είναι δυνατόν, μιας και το αποτέλεσμα καθορίζει την σειρά εκκίνησης που θα βρεθείς στο mountain race και είναι πολύ σημαντικό να είσαι όσο το δυνατόν πιο μπροστά. Τα παιδιά τα κατάφεραν με τον Στράτο Μακρή να ανεβαίνει στην 70η θέση παρά το πρόβλημα στην μέση του και τον Γρηγόρη Καρπέλη να τερματίζει στην 52η και να δείχνουν και οι δυο ότι έχουν τον ρυθμό για κάτι καλό. Εγώ ξεκίνησα δυνατά σήμερα αλλά μια έξοδο από την διαδρομή είχε αποτέλεσμα να πάρω στον πίσω τροχό ένα σύρμα περίφραξης και χάσω πολύ χρόνο. Μετά ακολούθησε εκνευρισμός και πολλά οδηγικά λάθη και ένας σπασμένος μασπιές με έριξαν στην 124η θέση. Δυστυχώς αύριο ξεκινώ αρκετά λεπτά πιο πίσω. Σκοπός αύριο για μένα να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ και ελπίζω τα παιδιά να δουν τον τερματισμό.

Μας είπε ο Απόστολος Μυρογιάννης μετά το τέλος της μέρας.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.