Στις κατατακτήριες o Jonny Walker ήταν στην 3η θέση μετά την πρώτη του κούρσα πίσω από τον Chris Birch και Cory Graffunder αλλά ανέβασε το ρυθμό του στην 2η και πήρε το προβάδισμα, ο Chris Birch ήταν 2ος, και 3ος ο Cory Graffunder, ο Graham Jarvis 4ος , ο Andreas Leetibichler 5ος και 6ος Paul Bolton. Στην τελική ο Paul Bolton κέρδισε, ο Graham Jarvis ήταν 2ος και ο Jonny Walker ήταν 3ος.

Από τους Έλληνες αναβάτες, ο Αχιλλέας Δήμου τερμάτισε στην 68η στην SILVER SINGLE, ο Ανδρέας Παραγιός στην 6η θέση της  SILVER TEAM, ο Πέτρος Ζάχου στην 16η θέση επίσης στην SILVER TEAM, ο Χαρίλαος Αλεξόπουλος στην 76η θέση στην BRONZE SINGLE, ο Δημήτρης Μανέτας στην 122η θέση στην BRONZE SINGLE , και ο Βασίλης Φραγγεδάκης στην 130η θέση επίσης στην  BRONZE SINGLE.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Εδώ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.