Σε παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μετατρέπετε το Red Bull Romaniacs με τον Graham Jarvis να παίρνει τη νίκη στην δεύτερη ημέρα.

Jarvis Νικητής της 2ης ημέρας του Red Bull Romaniacs

Jarvis Νικητής της 2ης ημέρας του Red Bull Romaniacs

Κυνηγώντας τον νικητής της 1ης ημέρας, Jonny Walker, ο Jarvis μπήκε αποφασισμένος στα Καρπάθια Όρη. Με την υπόσχεση για μια πιο σκληρή μέρα για τους αναβάτες Gold Class, ο Walker ήταν ο πρώτος αναβάτης που e;ixe pr;oblhma όταν πνίγηκε η μοτοσυκλέτα του σε ένα πέρασμα ποταμού. Έχασε 5 λεπτά κάτι που ο Jarvis δεν άφησε να περάσει έτσι. Ρόδα ρόδα σχεδόν όλη την ημέρα, Jarvis και Walker με τελικό νικητή τον Jarvis διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα στη γενική κατάταξη.

Πίσω από τoυς κορυφαίους δύο, ήταν Wade Νέων που έκανε την έκπληξη της ημέρας με την τρίτη θέση. Συνεπής και σήμερα ο Andreas Lettenbichler οδηγώντας σταθερά τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Ο Paul Bolton μετά απο μία καλή πρώτη μέρα, δεν ξεκίνησε καλά. Μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα την καταστροφή του GPS του, του έκανε δύσκολη την ημέρα, ομως, χάρη στον Lars Enockl που του έδωσε την εφεδρική μονάδα του κατάφερε με πολύ αγώνα και πίεση να τερματίσει στην πέμπτη θέση αν και είχε σχεδόν μίας ώρα διαφορά απο τον Walker και ο Jarvis.

Οι δικοί μας Έλληνες αναβάτες :

Αχιλλέας Δήμου 127 στην 69η θέση εγκατάλειψη στην κατηγορία  Silver Single.

Ανδρέας Παραγιός 206 και Πέτρος Ζάχος 207, τερμάτισαν στην 5η θέση της κατηγορίας Silver Team με χρόνο 7:29:10.

Χαρίλαος Αλεξόπουλος 450 τερμάτισε στην 101η θέση της κατηγορίας Bronze Single με χρόνο 6:26:32.

Δημήτρης Μανέτας 367 τερμάτισε στην 147η θέση της κατηγορίας Bronze Single με χρόνο 10:34:08.

Bασίλης Φραγγεδάκης 454 τερμάτισε στην 155η θέση της κατηγορίας Bronze Single με χρόνο 14:21:09.

Ανδρέας Παραγιός & Πέτρος Ζάχος σε πολεμική στιγμή αποθανατισμένη απο το enduro21

Ανδρέας Παραγιός & Πέτρος Ζάχος σε πολεμική στιγμή αποθανατισμένη απο το enduro21

Χαρίλαος Αλεξόπουλος οδηγώντας στα Καρπάθια Όρη

Χαρίλαος Αλεξόπουλος οδηγώντας στα Καρπάθια Όρη

Αχιλλέας Δήμου 127

Αχιλλέας Δήμου 127

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.