Ο Graham Jarvis ξεκινάει πρώτος την τρίτη μέρα του Red Bull Romaniacs μετά από την νίκη της δεύτερης ημέρας. Η πίεση ήταν μεγάλη, έπρεπε να υπερασπιστεί τον τίτλο αφήνοντας  όσω μπορεί μεγαλύτερη απόσταση τον απο τον Jonny Walker. Το μόνο πράγμα που είχε στο μυαλό του ο Walker, ήταν ο Jarvis που καθώς πλησίαζαν στη μέση της ημέρας, είχαν ήδη πέντε λεπτά διαφορά.

Η δυσκολία του εδάφους αυξήθηκε μετά τα μέσα της ημέρας και δυσκόλεψαν πολύ τους αναβάτες, παρόλα στον θεαματικό τερματισμό στην οροφή ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, ο Jarvis πέρασε πρώτος την αψίδα της Red Bull , αλλά ο Walker πήρε την νίκη για τον επιλεγμένο χρόνο. Με λίγα λόγια έτσι όπως έχει η γενική κατάταξη, η τελευταία ημέρα του αγώνα θα είναι πολύ συναρπαστική και οι αναβάτες θα τα δώσουν όλα για όλα μέχρι τέλους.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Wade  για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Ο νεαρός απο την Νότιας Αφρικής έχει μπει καλά στο παιχνίδι και γιατί όχι να πάρει και ένα βάθρο στο ντεμπούτο του στο Romaniacs.

Ο  Paul Bolton στην τέταρτη θέση με τον Andrea Lettenbichler πίσω στην πέμπτη θέση.

Αποτελέσματα top 10:  Εδώ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.