Η πρώτη από τις τέσσερις επίπονες off-road ημέρες αγώνα μέσα στα Καρπάθια όρη ξεκίνησε.Ο εργοστασιακός αναβάτης της KTM Jonny Walker (UK) τερμάτισε, μετά 4:09,08 ώρες, ακολουθούμενος στενά από τον περσινό νικητή Graham Jarvis (UK, Husqvarna) και Paul Bolton (Ηνωμένο Βασίλειο, KTM).
eda1026cd91ed9974c822917dd173f1a
Ξεκίνησε για τους συμμετέχοντες του 11ου Red Bull Romaniacs απο το πρωί η «εργασίας», ως συνήθως, πολύ νωρίς με το θέμα των συσκευών GPS στις 5:00 η ώρα το πρωί στην έδρα του αγώνα. Λίγο αργότερα, οι οδηγοί έπρεπε να είναι μεμονωμένα στο δρόμο έξω από το Sibiu offroad, όπου οι πρώτοι αναβάτες πήραν εκκίνηση ακριβώς στις 6:30.  Ασθενής Βροχή κατά διαστήματα απο την νύχτα, έκαναν ολισθηρή την διαδρομή στα πρώτα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες στο πρώτο μισό του αγώνα να είναι πολύ προσεκτικοί.  Παρ ‘όλα αυτά, η πρώτη ημέρα αγώνα πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, όλες οι κορυφαίοι αναβάτες τερμάτισαν εντός του υπολογισμένου χρόνου.
87656fb803feeb8a64906a29da3dd0c5
Η εκκίνησης το πρωί έγινε με βάση τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας του πρόλογου: Paul Bolton ξεκίνησε πρώτος και οδηγούσε την κούρσα μέχρι το σημείο ελέγχου 5 ακολουθούμενος στενά από τον Graham Jarvis και Jonny Walker. Ενώ ο Bolton και Walker αντιμετώπισαν τέλεια το ολισθηρό έδαφος και τα πρώτα κομμάτια πλοήγησης, ο 4 φορές Red Bull Romaniacs πρωταθλητής Jarvis είχε αρχικά κάποια μικροπροβλήματα, πτώσεις και σφάλματα πλοήγησης, αλλά ήταν τελικά σε θέση να καλύψει τη διαφορά απο τον Bolton και Walker. Μετά τα μισά του αγώνα Walker και Jarvis οδηγούσαν ρόδα ρόδα καθώς ο Bolton με κάποια προβλήματα και αρκετές πτώσεις στους ολισθηρούς κορμούς δένδρων και φύλλων έμεινε πίσω. Τελικά Πρώτος τερμάτισε ο Walker με δεύτερο τον Jarvis  και τρίτο τον Bolton.

Λίγο πιο πίσω, ο Andreas Lettenbichler απολαμβάνοντας μια σταθερή βόλτα στην επιστροφή του από τον τραυματισμό τερμάτισε στην τέταρτη θέση με τον Chris Birch να κάνει άλμα τεσσάρων θέσεων και να τερματίζει πέμπτος, από την ένατη θέση.

Οι Έλληνες αναβάτες εκτός απο τον Δημήτρης Μανέτας δεν μπόρεσαν να τερματίσουν.

127     Αχιλλέας Δήμου  έφτασε μέχρι στο ΣΕΔ2.
206    Ανδρέας Παραγιός  έφτασε μέχρι το ΣΕΔ4.
207    Πέτρος Ζάχος   έφτασε μέχρι το ΣΕΔ4.
367    Δημήτρης Μανέτας   τερμάτισε και τα 9 ΣΕΔ.
372    Σαββίδης Σίμος  δεν πήρε εκκίνηση.
450   Χαρίλαος Αλεξόπουλος  έφτασε μέχρι το ΣΕΔ4.
454   Βασίλης Φραγγεδάκης   έφτασε μέχρι το ΣΕΔ6.

 

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.