Η Red Bull Romaniacs έχει ένα νέο πρωταθλητή! Με μια εξαιρετική απόδοση και στις πέντε ημέρες του αγώνα, ο 23χρονος εργοστασιακός αναβάτης της KTM, Jonny Walker στέφεται ο νέος «Βασιλιάς των Καρπαθίων» – και παίρνει απο τον 4 φορές νικητή Graham Jarvis το θρόνο.

7ec164fa5674f3e8c6ef215a5112bfd2

Στον αγώνα της Red Bull Romaniacs το 2013 ο Jonny Walker, δήλωσε: «Για μένα, αυτές ήταν οι πιο δύσκολες μέρες μέχρι στιγμής σε μια μοτοσικλέτα» – και είμαι απογοητευμένος, έχασα το βάθρο. Το 2014 ο Jonny επέστρεψε με μία εντυπωσιακή νίκη απο το Erzberg Rodeo και απόλυτα προετοιμασμένος. «Έχω εκπαιδευτεί πολύ σκληρά για αυτόν τον αγώνα και ο στόχος μου είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι», είπε ο Walker κατά την έναρξη του αγώνα. Ο Jonny πρέπει να έχει βρει τελικά το συστατικό που έλειπε απο την συνταγή που τον έκανε το νέο σούπερ σταρ Extreme Enduro. Τερμάτισε τρίτος στον πρόλογο, κέρδισε 2 από τις 4 off-road μέρες και πήγε εντελώς αδιαμφισβήτητα σήμερα ως ο τελικός νικητής.

Στην πέμπτη και τελευταία ημέρα του αγώνα ο Jonny ήταν μπροστά ακολουθούμενος με διαφορά 5 λεπτών από τον Graham Jarvis και Wade Young. Ο Paul Bolton ακολουθούσε, από απόσταση ενός λεπτού. Αποφασισμένος να υπερασπιστεί το συνολικό προβάδισμα, ο Walker έκανε ότι μπορούσε να ανοίξει βήμα βήμα το προβάδισμά του έναντι του Graham Jarvis.

Ενώ Graham Jarvis ήταν απασχολημένος ως ο εκθρονισμένος «Βασιλιάς των Καρπαθίων», ο κυνηγός έγινε το θήραμα. Ο Paul Bolton, ο οποίος είχε ξεκίνησε 11 λεπτά μετά τον Jarvis, έφτασε κάποια στιγμή πίσω απο τον Graham. Μετά από μια σύντομη καταδίωξη, είχε μία πτώση που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει την πίεση. Ο Graham Jarvis είχε τον στόχο του: «Φυσικά και τα έδωσα όλα για να κερδίσω το Red Bull Romaniacs για πέμπτη φορά, αλλά ο Jonny ήταν απλά ασυναγώνιστος και αξίζει την νίκη. Ήταν με βάση τα γρήγορα περάσματα καλύτερος από μένα και έπρεπε να βγω εκτός ορίων αρκετές φορές για να τον ακολουθήσω.»

Ο Paul Bolton ήταν η έκπληξη της ημέρας. Ο 34χρονος Βρετανός τερμάτισε στην τέταρτη θέση συνολικά πίσω απο τον Wade Young που ήταν τρίτος, αν και σε πολλά σημεία ήταν γρηγορότερος. » Σήμερα ήμουν σε εξαιρετική φόρμα και το διασκέδασα στην πίστα και απολάμβανα κάθε χιλιόμετρο, αν και μερικές φορές φώναζα μέσα κράνος μου Ποτέ μην παραιτηθείς. Είπε στον τερματισμό. Στην πέμπτη θέση ο Andrea Lettenbichler.

Τελικά Αποτελέσματα:  Εδώ Official Overall Results

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.