Ο Price παίρνει την νίκη του 8ου σταδίου μετά απο μία τέλεια ημέρα και απο την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης έχει την πρόθεση να γίνει ο διάδοχος του Marc Coma.

toby price 1

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο άτυχος Gonçalves, που είχε κυριαρχήσει στους πρώτους αμμόλοφους του αγώνα, με μια άψογη πλοήγησης, αλλά μία πτώση και η καταστροφή των οργάνων πλοήγησης τον καθυστέρησαν. Ο Gonçalves βρίσκετε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα πίσω, και απο ότι φαίνεται θα δώσει μάχη με τον price. 

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Quintanilia Pablo που βρίσκετε στην τέταρτη θέση της γενικής, ενώ ο με την τέταρτη θέση σήμερα ο Štefan Svitko έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση στην γενικής κατάταξης 14’14 » απο τον πρώτο.

Από την πλευρά του, ο Antoine Meo, μάλλον χάθηκε στους αμμόλοφους και τερμάτισε στην 8η θέση 11 λεπτά πίσω απο τον νικητή του σταδίου, και βρίσκετε στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης. 

Αποτελέσματα Stage8 Εδώ. Αποτελέσματα Γενικής Κατάταξης Εδώ.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.