Το έκτο στάδιο του Ράλι Ντακάρ 2016, πήγε στο Uyauni Salt Flats, με την ομάδα του HRC να βλέπει τον αναβάτη της Joan Barreda να χάνει αρκετό έδαφος μετά απο μηχανική βλάβη. Ωστόσο, ο Paulo Gonçalves είναι ακόμα στην κεφαλή της γενικής κατάταξης μετά την τρίτη θέση της ημέρας.

dakar-hrc-2016

Το έκτο στάδιο του Ράλι Ντακάρ τελείωσε στο Uyuni της Βολιβίας και αποδείχθηκε πολύ δύσκολο συμπεριλαμβανομένων πάνω από 540 χιλ χρονομετρημένης ειδικής. Η διαδρομή έφτασε στα 4000 χιλ μέτρα υψόμετρο με τους αναβάτες να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με πονοκέφαλους που προκλήθηκαν απο την πλοήγηση. Το υψηλότερο επίπεδο του αγώνα σε ένα σημείο έφτασε ακόμη και τα 4.600 μέτρα.

Ακλόνητος ο Πορτογάλος αναβάτης της ομάδας HRC Paulo Gonçalves έκανε ένα καλό αγώνα σε μια δύσκολη ειδική τερματίζοντας τρίτος 1’12 πίσω από τον Price που ήταν πρώτος και 7 δευτερόλεπτα απο τον δεύτερο Walkner, παραμένοντας στην κορυφή της γενικής κατάταξης με 35 δευτερόλεπτα πλεονέκτημα σε σχέση με τον δεύτερη Toby Price.

O Joan Barreda ξεκίνησε με μόνο σκοπό τη νίκη στην μεγαλύτερη ειδική του Dakar 2016. Μετά από μια τολμηρή αρχή ο Ισπανός ξαφνικά αναγκάστηκε να σταματήσει και να χάσει χρόνο προσπαθώντας να λύσει ένα τεχνικό πρόβλημα. Ο Team-mate Paolo Ceci ήταν σύντομα κοντά του για να λύσει το πρόβλημα αλλά χρειάστηκε να επιστρέψουν πίσω στη βάση, σε μια προσπάθεια να περισώσει κάτι από το Ντακάρ.

Αποτελέσματα Stage6 Εδώ. Γενική κατάταξη Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.