Ο Joan Barreda και Paulo Gonçalves με μία καλή εμφάνιση στο τέταρτο στάδιο του Ράλι Ντακάρ και μετά από ένα εξαντλητικό μαραθώνιο, είναι τώρα στην  κορυφή της γενικής κατάταξης.

568d66a1c2fe49.63044725

Άλλη μια θαυμάσια μέρα για το Team HRC στο Ράλι Ντακάρ 2016, σε ένα απαιτητικό τέταρτο στάδιο. Καθώς ο αγώνας τελείωσε ήρθε η ώρα να παραδώσουν τις μοτοσυκλέτες, οι οποίες θα περάσουν τη νύχτα σε απομονωμένο χώρο του parc ferme μακριά από τους μηχανικούς, τεχνικό πλήρωμα ακόμα και τους αναβάτες, οι οποίοι απαγορεύετε να τις επισκευάσουν ή συντηρήσουν. Όταν οι αναβάτες θα τις παραλάβουν για την επόμενη ημέρα θα είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση στην οποία τις είχαν αφήσει.

Οι Barreda και Paulo Gonçalves έκαναν ένα καλό αγώνα με γρήγορο ρυθμό κατά τη διάρκεια των άνω των 400 χιλιομέτρων της ειδικής σήμερα, η οποία έφτασε κατά μέσο όρο 3.500 μέτρα υψόμετρο στην περιοχή Χουχούι. Και οι δύο βρίσκονται τώρα στην κορυφή του συνολικού πίνακα.

Ο Γάλλος Michael Metge και ο Αμερικανός Ricky Brabec, επέστρεψαν με μία έβδομη και ένατη θέση αντίστοιχα, μόλις επτά λεπτά πίσω από τον συνάδελφό Barreda. Ο Ιταλός Paolo Ceci τερμάτισε δέκατος έκτος.

Αποτελέσματα Stage4 Εδώ. Γενική κατάταξη Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.