Το 2014 Rally Dacar ξεκίνησε με νικητή της πρώτης ημέρας τον Joan Barreda με Honda. Πίσω του ο Marc Coma και στην 3η θέση ο Cyril Despres με KTM.

Joan Barreda Dakar

Ο Γάλλος Alain Duclos με ένα Sherco ήρθε 4ος, και έτσι είχαμε τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές στην πρώτη τετράδα για την πρώτη μέρα.

«Ήταν μια μεγάλη ημέρα,» είπε ο Barreda. «Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη με Honda, ειδικά για την ομάδα που έχει εργαστεί τόσο σκληρά όλο το χρόνο για την ετοιμασία αυτής της νέας μοτοσυκλέτας.
«Είμαι πραγματικά ευτυχής που αρχίσαμε το Dakar με νίκη. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα. Κατάφερα να πάω καλά στο δεύτερο μέρος, και με ένα καλό ρυθμό να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος.»

Επιστρέφοντας στο Dakar μετά από απουσία ενός έτους, ο Marc Coma τερμάτισε 37 δευτερόλεπτα πίσω από το Barreda στη 2η θέση.

Ο Despres υπερασπίζοντας τον τίτλο, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από το να τερματίσει στην 3η θέση για την πρώτη μέρα.

Αποτελέσματα Rally Dakar

Μέρα πρώτη.

1, Joan Barreda, η Ισπανία, η Honda, 2 ώρες 25:31

2, Marc Coma, Ισπανία, KTM σε 37 δευτερόλεπτα

3, Cyril Despres, η Γαλλία, η Yamaha στις 1:40

4, Alain Duclos, Γαλλία, Sherco στις 1:56

5, Paolo Goncalves Πορτογαλία, η Honda στις 2:25

6, Chaleco Lopez, τη Χιλή, KTM στις 3:24

7, Joan Pedrero, Ισπανία, Sherco, 3:47

8, Michael Metge, η Γαλλία, η Yamaha, 4:33

9, Sam Sunderland, Ηνωμένο Βασίλειο, Honda, στις 4.33

10, Alessandro Botturi, Ιταλία Speedbrain 4:48

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.