Την έκτη μέρα του Dakar την κέρδισε ο Alain Duclos με Sherko, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη νίκη του.

Θρίαμβος του ήταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Από την αρχή του Dakar, ο Alain Duclos μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της Sherco 450, η οποία έχει εμφανώς κάνει τεράστια πρόοδο σε σχέση με πέρυσι.

«Ήταν μια καλή απόδοση αφού κατάφερα να φτάσω 10 λεπτά πίσω από τον Jordi Villadoms. Σήμερα, ήταν η μέρα μου. Περάσαμε τα δύσκολα και έχουμε ένα καλό χρόνο, καλύτερος δεν θα μπορούσε να είναι.»είπε ικανοποιημένο ο Duclos. Ξεκίνησε το πρωί 9ος, οδήγησε επιθετικά την Sherco, κατάφερε να περάσει πέντε αναβάτες και καταγράφοντας τη καλύτερο χρόνο τερμάτισε 1ος.

Alain Duclo Dakar mera 6

Ο πρωτοπόρος Marc Coma τερμάτισε μόλις 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα στην 2η θέση πίσω από τον Duclos.Ο Michael Metge με Yamaha στην 3η θέση και Joan Barreta στην 4η, ο οποίος είναι 2ος στην γενική κατάταξη πίσω από τον Coma και περιμένει το παραμικρό του λάθος.

Εκτός από την νίκη του Duclos μεγάλη είδηση ​​ήταν και η αποχώρηση του Chaleco Lopez. Στα 211ο χιλιόμετρο ο Lopez συνετρίβη καταστρέφοντας την μοτοσυκλέτα του καθώς και το όνειρά του.

Ο Laia Sanz, ο οποίος πήρε ποινή γιατί έχασε ένα σημείο σήμερα, έχασε πολλές θέσεις  και τώρα είναι στην 20η της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα Rally Dakar

Μέρα 6η.

1. Alain Duclos – (FRA) – Sherco –4:21:34

2. Marc Coma – (ESP) – KTM –4:22:49

3. Michael Metge– (FRA) – Yamaha –4:23:23

4. Juan Barreda – (ESP) – Honda –4:23:56

5. Cyril Despres – (FRA) – Yamaha – 4:24:29

6. Helder Rodrigues- (PRT) – Honda – 4:25:55

7. Stefan Svitko – (SVK) – KTM –4:29:20

8. Kuba Przygonski – (POL) – KTM – 4:29:46

9. Jordi Viladoms – (ESP) – KTM – 4:32:00

10.Jeremias Israel Esquerre – (CHL) – 4:32:47

Προσωρινή Συνολική Βαθμολογία :

1. Coma  23 ώρες 8 λεπτά

2. Barreda + 42 λεπτα 17
 δευτερόλεπτα

3. Duclos στις +1 ώρα 58
 δευτερόλεπτα

4. Villadoms + 1 ώρα 8 λεπτά

5. Esquerre  CHI  Speedbrain + 1 ώρα 33 λεπτά

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.