Ο Marc Coma οδηγεί τέλεια για να κερδίσει την πέμπτη ημέρα και να είναι ο πρωτοπόρος του Rally Dakar.

O Marc Coma, με τρεις νίκες μέχρι τώρα στον αγώνα, έχει κάνει κάποια διαφορά με τους υπόλοιπους οδηγούς στο τέλος της ημέρας.

Ήταν άλλη μια δύσκολη μέρα, εξήγησε ο Coma. «Είναι επίσης δύσκολο από την άποψη της πλοήγησης, καθώς είχε  βρέξει την περασμένη εβδομάδα και ήταν πολύ δύσκολο να δείς. Για να φτάσω στο τέλος, οδήγησα 10 χλμ. σαν χαμένος.  Σε γενικές γραμμές, είναι δύσκολο για τον καθένα όταν έχει το προβάδισμα του αγώνα, μπορείς να χάσεις πολύ χρόνο ανά πάσα στιγμή όταν ανοίγεις το δρόμο, είναι λίγο σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα. »

Dakar mera5

Μετά από τέσσερις ημέρες αγώνα, πολλά από τα φαβορί για το Dakar έχουν ήδη κάποιες ατυχίες ή ακόμα και εγκαταλείψεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο Marc Coma, ωστόσο, επέλεξε το πρωί της πέμπτης ημέρας να ξεσπάσει και να δείξει τα ( δόντια ) του στους Cyril Despres, που είχε ήδη προβληματική την προηγούμενη ημέρα, και Joan Barreda, ο οποίος έχασε έδαφος σταματώντας στη διαδρομή προς Τucuman.

Αφού πέρασε τον Chaleco Lopez και τον Juan Pedrero, τον νικητής της χθεσινής ημέρας, ο πρωτοπόρος της KTM έκανε μία εντυπωσιακή απόσταση μεταξύ τους. Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της ειδικής διαδρομής, μία απόσταση 211 χιλιομέτρων, ο Coma,  ο οποίος είχε χάσει το Dakar του 2013 λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο του, απέφυγε πολλές παγίδες στις οποίες έπεσε o Paulo Gonçalves (πτώση και φωτιά της μοτοσυκλέτας του) και ο Cyril Despres( υπερθέρμανση κινητήρα και πολλά λάθη στην πλοήγηση).

Ο Jordi Viladoms τερμάτισε 13 λεπτά πίσω από τον Coma στην 2η θέση.

 

Dakar mera 5

Ενώ ο πρωτοπόρος της ΚΤΜ έκανε μία καλή απόσταση από τον Despres, Barreda οι οποίοι τερμάτισαν 45 λεπτά αργότερα και τον Lopez, περισσότερο από 50 λεπτά μετά, η κατάσταση φάνηκε να παίρνει μια στροφή προς το χειρότερο κατά την έναρξη του δεύτερου τμήματος, λόγω διαρροής που εντοπίστηκε στο ρεζερβουάρ της KTM του. Ωστόσο, ο Coma στάθηκε τυχερός, μία γρήγορη επισκευή έφερε το χαμόγελο στο πρόσωπό του.
Μερικά λεπτά αργότερα, ​​ανακοινώθηκε ότι το δεύτερο τμήμα της ειδικής διαδρομής είχε ακυρωθεί, δηλαδή οι ώρες του πρώτου τμήματος θα μετρούσαν στα τελικά αποτελέσματα της ημέρας.

Συνολικά, η ημέρα φαίνεται να είναι εξαιρετική για τον Coma, γιατί τώρα έχει μόνο τρεις αντιπάλους σε λιγότερο από μία ώρα στην γενική κατάταξη, δηλαδή Joan Barreda 41 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα, Lopez 53 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα και Viladoms 59 λεπτά πίσω.

Σημείωση δεύτερο μισό της ειδικής ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας

Αποτελέσματα Rally Dakar

Μέρα 5η.

1. COMA (ESP) KTM 003:02:08

2. VILADOMS (ESP) KTM 003:15:02

3. PRZYGONSKI (POL) KTM 003:24:53

4. RODRIGUES (PRT) HONDA 003:28:01

5. VAN Niekerk (ZAF) KTM 003:34:12

6. SALVATIERRA (BOL) Speedbrain 003:35:20

7. Pedrero GARCIA (ESP) SHERCO 003:36:11
8. SVITKO (SVK) KTM 003:38:46

9. VAN PELT (NLD) HONDA 003:39:12

10. GOUET (CHL) HONDA 003:40:01

Προσωρινή Συνολική Βαθμολογία :

1. Coma  18 ώρες 45.11

2. Barreda +41.10

3. Lopez  +53.41

4. Viladoms + 58.58

5. Duclos + 1:02.13

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.