Dakar hrcda mera 2Sam Sunderland παίρνει την πρώτη νίκη στο Dakar.

Μετά τη χθεσινή νίκη για τον Joan Barreda, σήμερα ήταν η σειρά του Sam Sunderland για να πάρει τη νίκη. Ο Βρετανός αναβάτης ήταν άξιος νικητής της δεύτερης ημέρας του Dakar, όπου η Honda CRF450 RALLY παραμένει στις πρώτες θέσεις και όπου Joan Barreda συνεχίζει να ηγείται της ομάδας.

Το δεύτερο στάδιο του Rally Dakar έφερε τους αναβάτες από το San Luís στο San Rafael, διανύοντας συνολικά 354 χιλιόμετρα ενάντια στον χρόνο, με πολλές εναλλαγές του terren,  σκληρό έδαφος, πέτρες και  περίπου 70 χλμ. πλοήγησης στους αμμόλοφους του Nihuil.

Η σημερινή νίκη ήταν του Sam Sunderland. Ο Βρετανός αναβάτης, ο οποίος ήταν ο ταχύτερους σε χρόνους, φάνηκε πολύ άνετος, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, όταν ήταν σε θέση να αποδείξει τις ικανότητές του στους αμμόλοφους. Το αποτέλεσμα, η πρώτη του νίκη στο Dakar, τον βάζει στην τρίτη θέση γενικής.

Ο Joan Barreda μετά από μία αναποδιά που είχε, τερμάτισε στην 3η θέση. Κατάφερε να χτυπήσει μια αγελάδα που έκλεινε το δρόμο και έσπασε το roadbook, αναγκάζοντάς τον να το δουλεύει με το χέρι.

Ο Paulo Gonçalves, κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση, μετά από ένα πρόβλημα που είχε με την βενζίνη και τον κρατούσε πίσω. Ο Πορτογάλος αναβάτης είναι πλέον στην 7η θέση της γενικής κατάταξης.

Hélder Rodrigues τερμάτισε στην 15η θέση, και ο Javier Pizzolito, ο οποίος έπεσε στους αμμόλοφους, τερμάτισε 21ος.

Μετά από μια εξαιρετική απόδοση χθες, οι αναβάτες της Honda είδαν θετικά αποτελέσματα για τον Jean Azevedo, Laia Sanz και Cacha Rodríguez, όλοι με τη νέα Honda CRF450 RALLY. Όλοι τους ήταν μέσα στις πρώτες τριάντα θέσεις. De Azevedo 23η , Laia Sanz 26η θέση και Pablo Rodríguez στην 29η.

Sam Sunderland 1ο 3:42 ’10 TEAM HRC: Eίμαι πραγματικά χαρούμενος. Η μοτοσικλέτα ήταν φανταστική, σήμερα ήταν μία δύσκολη ημέρα με διαφορετικά εδάφη, της ταχύτητας και της τεχνικής. Πέρασα τους αμμόλοφους πολύ καλά, δεν ήταν μεγάλη η διαδρομή, αλλά πήγα πολύ καλά. Πέρασα το ποτάμι που ήταν πιο βαθύ από ότι περίμενα, και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρώτη νίκη μου στο Dakar.

Joan Barreda 3ο +02’00 TEAM HRC: Ήξερα ότι επρόκειτο να είναι μια ημέρα δύσκολη με το βλέμμα έξω για τα ζώα. Όταν ήμουν περίπου 70 χλμ. μακριά από τον τερματισμό, με τους μεγάλους κινδύνους έξω από το δρόμο και την πλοήγηση μέσα από τους αμμόλοφους , έπρεπε να διασχίσω ένα ποτάμι με χαμηλή ορατότητα, πετάχτηκε μια αγελάδα στην στροφή. Προσπάθησα να τη αποφύγω, αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι την σύγκρουση έσπασε το υψηλότερο μέρος της πλοήγησης, μετά έπρεπε να λειτουργήσω το roadbook χειροκίνητα.Αυτό μου κόστισε σε χρόνο.

Paulo Goncalves 8ο +07’45 TEAM HRC: Ήταν μία πραγματικά δύσκολη μέρα. Είχα μερικά προβλήματα με τον αέρα στους αμμόλοφους και έχασα λίγο χρόνο. Θα μπορούσε να ήταν μια καλύτερη μέρα, αλλά τι στο καλό … Κατάφερα να τερματίσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αύριο θα ξεκινήσουμε από καλές θέσεις, έτσι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Αποτελέσματα Rally Dakar

Μέρα 2η

1, Sam Sunderland, GBR, Honda 3 ώρες 42.10

2, Chaleco Lopez, CHL, KTM στο 00,39

3, Joan Barreda, ESP, Honda στο 2,00

4, Ruben Faria, PRT, KTM 4,07

5, Alain Duclos, FRA, Sherco στο 5.51

6, Ben Grabham, AUS, KTM στις 7.15

7, David Casteu, FRA, KTM στο 7,27

8, Paulo Goncalves, PRT, η Honda στις 8:10

9, Marc Coma, ESP, KTM στο 8.23

10, Cyril Despres, FRA, Yamaha στις 8:43

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.