Το Rally Dakar 4-17 Ιανουαρίου, είναι ο αγώνας που ανοίγει παγκοσμίως την αγωνιστική χρονιά για μηχανές και αυτοκίνητα.

rally dakar 2015

Ένας ιδιαίτερος αγώνας, μια οδύσσεια, μια ξεχωριστή εμπειρία, μια πρόκληση για αναβάτες και οδηγούς που ψάχνουν να βρουν τις αντοχές και τα όρια τους. Πάνω απο 9000 χιλιόμετρα σε δεκατρείς μέρες με μια μέρα ξεκούραση και περιπλάνηση σε απόκριμα σημεία της Bραζιλίας, Xιλής, Βολιβίας και Aργεντινής σε ένα αγώνα που ξεκινά και τερματίζει στο Buenos Aires.

photo.php

START LIST

Λιγότερες από 2 βδομάδες μας χωρίζουν από την εκκίνηση του φημισμένου αγώνα και οι ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, Πάμε να γνωρίσουμε τους κυριότερους πρωταγωνιστές από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες που θα συμμετέχουν στον αγώνα.

KTM Factory Racing Team Rally DAKAR 2015

HRC Team Rally Dakar rally 2015

Yamaha Racing Team Rally Dakar 2015

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.