Στο ένατο στάδιο του Rally Dakkar 2019 ο αναβάτης της ΚΤΜ Τoby Price παίρνει το προβάδισμα της γενικής κατάταξης με ένα λεπτό διαφορά απο τον δεύτερος Pablo Quintanilla.

O Toby Price στο ένατο στάδιο τερμάτισε μόλις 1 δευτερόλεπτο πίσω απο τον Pablo Quintanilla παίρνοντάς του την πρωτοπορία του αγώνα.

Στο ένατο στάδιο του Rally Dakar 2019 που είναι και το προτελευταίο στάδιο ξεκίνησε και τελείωσε στην Pisco, με τους αναβάτες να ξεκινούν σε ομάδες των 10. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι 10 πρώτη του 8ου σταδίου να ξεκινούν ταυτόχρονα με τις αποστάσεις μεταξύ τους να είναι μικρές.

Τελικός νικητής του ένατου σταδίου ο αναβάτης της Sherco Michael Metge στην πρώτη του νίκη στο Dakar, με δύο λεπτά διαφορά απο τον δεύτερο Daniel Nosiglia.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Pablo Quintanilla μόλις ένα δευτερόλεπτο μπροστά απο τους Matthia Walkner και Toby Price που τερμάτισαν στο ίδιο δευτερόλεπτο στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στην έκτη θέση τερμάτισε ο αναβάτης της Honda Jose Ignacio Cornejo, που βρίσκετε στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης.

Με την εξέλιξη του αγώνα έως και το ένατο στάδιο ο Toby Price είναι ο νέος ηγέτης του αγώνα με τον Pablo Quintanilla να πέφτει στην δεύτερη θέση. Τρίτος στη γενικής κατάταξη λίγο πιο πίσω ο Matthia Walkner.

Άτυχος της ημέρας ο αναβάτης της Yamaha, Adrian van Beveren, που ξεκίνησε καλά την ημέρα διεκδικώντας υψηλή θέση, αλλά ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας του δεν άντεξε στο 16 χλμ και αναγκάστηκε να σταματήσει.

Ο αναβάτης της Husqvarna, Andrew Short μετά την εγκατάλειψη του Adrian van Beveren σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της γενικής με τον Xavier de Soultrait να είναι στην πέμπτη θέση 47 λεπτά πίσω απο τον πρώτο Toby Price.

Αποτελέσματα 9ης ημέρας Top 10:

Γενικής κατάταξη μετά την 9η ημέρα Top 10:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.