Την νίκη του όγδοου σταδίου πήρε ο Matthias Walkner ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της γενικής, με τον Toby Price να είναι ο νέος ηγέτης του αγώνα τερματίζοντας στην τρίτη θέση, μετά την εγκατάλειψη του Ricky Brabec με σπασμένο κινητήρα στο 56ο χιλιόμετρο. 

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Pablo Quintanilla ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της γενικής πίσω απο τον Price, και μπροστά απο τον Walkner.

Τέταρτος τερμάτισε ο Sam Sunderland βρισκόμενος στην ίδια θέση και σε γενική, με τον Andrew Short να κλείνει την πρώτη πεντάδα σε στάδιο και γενική.

Μεγάλος άτυχος ο Brabec καθώς ξεκίνησε το Στάδιο 8 πρώτος, αλλά η μοτοσικλέτα του δεν τον βοήθησε. Μετά απο πρόβλημα στον κινητήρα στο 56ο χιλιόμετρο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ είχε μεγάλες ελπίδες για το στέμμα του Rally Dakar 2018.

Με την εγκατάλειψη του Brabec που είναι η τρίτη της Honda, μετά του Joan Barreda και του Paulo Goncalves που τραυματίστηκε, η εργοστασιακή ομάδα μένει με 2 αναβάτες.

Αποτελέσματα 8ης ημέρας Top 10:

Γενική κατάταξη μετά την 8η ημέρα Top 10:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.