Ο αναβάτης της Honda, Ricky Brabec κατάφερε και πήρε μετά απο 406 χιλιόμετρα τη νίκη της τέταρτης ημέρας του Rally Dakar 2019 και συνεχίζει ώς ηγέτης του αγώνα.

Ο Αμερικανός αναβάτης της Honda αγωνίστηκε οδηγώντας για το περισσότερος μέρος της ημέρας στην κορυφή έχοντας πολύ κοντά τον Matthias Walkner που δεν κατάφερε να πάρει την νίκη τερματίζοντας 6,19 λεπτά πίσω. Ο Ricky Brabec με την σημερινή του νίκη έχει ανέβει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με 2,19 λεπτά διαφορά απο τον Pablo Quintanilla, που αν και ξεκίνησε την ημέρα με 11 λεπτά προβάδισμα είχε ένα καταστροφικό τερματισμό 20 λεπτών διαφορά απο τον πρώτο και την 14η θέση. 

Οι δύο αναβάτες της ΚΤΜ Toby Price και Sam Sunderland, τερμάτισαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της ημέρας και βρίσκονται επίσης στην τρίτη και τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης με τέσσερα και πέντε λεπτά διαφορά απο τον ηγέτη αντίστοιχα.

Στην πέμπτη θέση της ημέρας αλλά και στη γενική κατάταξη βρίσκεται ο αναβάτης της Yamaha Adrien Van Beveren σχεδόν 9 λεπτά απο την κορυφή, με τον Pulo Goncalves να κλείνει την πρώτη εξάδα της ημέρας.

Ο Walkner παρά την δεύτερη θέση σήμερα βρίσκετε στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης με 9 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα διαφορά απο τον πρωτοπόρο Brabec.

Αποτελέσματα 4ης ημέρας Top 10:

Γενική κατάταξη μετά την 4η ημέρα Top 10:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.